Baja tanaman sitrus

Baja tanaman sitrus membentuk subkategori yang merangkumi tawaran kami untuk pemilik periuk lemon, jeruk dan pokok jeruk. Pokok mini yang sangat hiasan ini tumbuh dengan baik dalam keadaan rumah dan jika anda menjaganya dengan betul, mereka juga akan memberi anda buah yang harum dan hebat. Tidak sabar untuk melihat hasil penanaman yang luar biasa ini? Lengkapkan diri dengan baja sitrus. Produk, yang kandungannya sesuai sepenuhnya dengan keperluan asas pokok sitrus harus mengandungi cukup nitrogen, kalium dan fosforus, sedangkan dos mikronutrien seimbang juga tidak boleh dilewatkan. Terdapat pelbagai jenis baja sitrus di pasaran - anda akan menemui produk dari pengeluar paling terkenal di sini di kedai kebun kami!

Kami menawarkan Agrecol Citrus Fertilizer dan Biopon Citrus Fertilizer, yang bertujuan untuk melengkapkan rancangan selama penyiraman rutin, dengan harga yang sangat kompetitif. Substral Citrus Fertilizer - pekat untuk 35 liter penyelesaian siap pakai menonjol dengan kecekapan yang sangat baik dan cepat membebaskan nutrien. Sekiranya anda tidak dapat memberi makan tanaman anda secara berkala, beli nutrien Compo Citrus di aplikator pakai buang. Potong hujungnya, letakkan aplikator di dalam periuk dan pergi bercuti tanpa perlu risau. Pokok limau dan oren anda akan terus diberi makan selama empat minggu. Kedai kami menawarkan tanah Compo yang profesional dan berkualiti tinggi untuk tanaman Mediterranean, diperkaya dengan ejen Compo-Plus, loam, humus dan baja starter yang dikeluarkan dengan perlahan. Anda mungkin berjaya menggunakannya dalam penanaman pokok sitrus, pohon zaitun, mallow mawar, lavender, pohon ara dan banyak tanaman lain yang berasal dari Laut Tengah.

Buat pesanan di kedai dalam talian kami untuk membeli produk kelas premium dengan harga yang berpatutan. Kebolehpercayaan, kecekapan dan kesan langsung baja sitrus kami membolehkan anda menikmati tanaman hiasan dan eksotik ini sepenuhnya. Produk kami membolehkan anda berjaya - mencuba masih hari ini!

There are no products in this section