• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Sitrushedelmien lannoitteet

Tutustu sitruskasvien lannoitteiden alakategoriaamme, joka on suunnattu ruukussa kasvatettavien sitruuna-, appelsiini- ja mandariinipuiden ystäville. Nämä koristeelliset minipuut, jotka ovat täydellisiä kotiympäristöön, voivat tarjota sinulle aromikkaita, kauniita hedelmiä oikean hoidon avulla. Innokas näkemään nämä vaikuttavat viljelytulokset? Valitse sitruskasvien lannoitteemme. Sopivan tuotteen tulisi sisältää runsaasti typpeä, kaliumia ja fosforia, sekä tasapainoisen sekoituksen mikroravinteita, jotka täyttävät sitruspuiden perustarpeet. Puutarhakauppamme tarjoaa laajan valikoiman sitruskasvien lannoitteita, mukaan lukien huippumerkit, takaamalla laatua ja monipuolisuutta.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä tuotteita kuten Agrecolin sitruslannoite ja Bioponin sitruslannoite, jotka on suunniteltu helpoksi käyttöön rutiininomaisen kastelun yhteydessä, kaikki lyömättömiin hintoihin. Substralin sitruslannoite, joka on tiiviste 35 litran liuosta varten, erottuu tehokkuudellaan ja nopealla ravinteiden vapautumisella. Niille, jotka eivät pysty säännöllisesti ruokkimaan kasvejaan, Compon sitruskasvien ravinteet kertakäyttöisellä levittimellä ovat ihanteellisia. Leikkaa vain kärki, aseta levitin ruukkuun ja lähde lomalle huolehtimatta. Tämä takaa jatkuvan neljän viikon ravinnonsaannin sitruuna- ja appelsiinipuillesi. Lisäksi kauppamme tarjoaa laadukasta Compon maaperää Välimeren kasveille, rikastettuna Compo-Plus -aineella, savella, humuksella ja hitaasti vapautuvalla aloituslannoitteella. Tämä maaperä on ihanteellinen sitruspuiden, oliivipuiden, malvojen, laventelin, viikunapuiden ja muiden Välimeren kasvilajien viljelyyn.

Tee tilaus verkkokaupastamme päästäksesi käsiksi huippuluokan tuotteisiin edullisin hinnoin. Sitruskasvien lannoitteidemme luotettavuus, tehokkuus ja välitön vaikutus mahdollistavat sinun nauttivan täysin näistä koristeellisista, eksoottisista kasveista. Tuotteemme on suunniteltu menestykseen - kokeile niitä tänään!