• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Sitrushedelmien lannoitteet

Sitruskasvilannoitteet muodostavat alaluokan, joka kattaa tarjouksemme potin sitruuna-, appelsiini- ja mandariinipuiden omistajille. Nämä poikkeuksellisen koristeelliset minipuut kasvavat hyvin kotiolosuhteissa, ja jos hoidat niitä asianmukaisesti, ne palkitsevat sinut myös aromaattisilla, upeilla hedelmillä. Ei voi odottaa nähdä näitä upeita viljelytuloksia? Varusta itsesi sitrushedelmälannoitteilla. Tuotteen, jonka sisältö vastaa täysin sitrushedelmien perustarpeita, tulisi sisältää riittävästi typpeä, kaliumia ja fosforia, mutta tasapainoista annosta hivenravinteita ei myöskään voida hukata. Markkinoilla on laaja valikoima sitrushedelmälannoitteita - löydät puutarhakaupastamme tunnetuimpien valmistajien tuotteita!

Tarjoamme Agrecol Citrus Fertilizer ja Biopon Citrus Fertilizer, jotka on tarkoitettu täydentämään suunnitelmia rutiinikastelun aikana, poikkeuksellisen kilpailukykyisin hinnoin. Substral Citrus Fertilizer - tiiviste 35 litraan käyttövalmiita liuoksia erottuu erinomaisesta tehokkuudesta ja ravinteiden nopeasta vapautumisesta. Jos et pysty ruokkimaan kasvejasi säännöllisesti, osta Compo Citrus -ravintoaine kertakäyttöisessä applikaattorissa. Leikkaa kärki, aseta applikaattori kattilaan ja lähde lomalle ilman huolta. Sitruuna- ja appelsiinipuusi ruokitaan jatkuvasti neljän viikon aikana. Kaupassamme on ammattimaista, korkealaatuista Compo-maaperää Välimeren kasveille, joka on rikastettu Compo-Plus-aineella, savilla, humuksella ja hitaasti vapautuvalla aloituslannoitteella. Voit käyttää sitä menestyksekkäästi sitrushedelmien, oliivipuiden, ruusunmallien, laventelien, viikunapuiden ja monien muiden Välimerestä tulevien kasvien viljelyyn.

Tee tilaus verkkokaupastamme, jotta voit ostaa ensiluokkaisia tuotteita edulliseen hintaan. Sitrushedelmälannoitteidemme luotettavuus, tehokkuus ja välittömät vaikutukset antavat sinulle mahdollisuuden nauttia näistä koristeellisista, eksoottisista kasveista. Tuotteemme antavat sinun onnistua - kokeile vielä tänään!