• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru plante citrice

Îngrășămintele pentru plante citrice formează o subcategorie care cuprinde oferta noastră pentru proprietarii de lămâi, portocali și mandarini. Acești mini-arbori excepțional de ornamentali cresc bine în condiții de casă și dacă îi îngrijești corespunzător, ei te vor recompensa și cu fructe aromate, magnifice. Abia aștepți să vezi aceste rezultate spectaculoase de cultivare? Dotați-vă cu îngrășăminte citrice. Un produs, al cărui conținut corespunde pe deplin nevoilor de bază ale citricilor, ar trebui să conțină suficient azot, potasiu și fosfor, în timp ce o doză echilibrată de micronutrienți nu poate fi ratată. Există o mare varietate de îngrășăminte citrice disponibile pe piață - veți găsi produse de la cei mai renumiți producători aici în magazinul nostru de grădină!

Oferim îngrășământul citric Agrecol și îngrășământul citric Biopon, destinat suplimentării planurilor în timpul udării de rutină, la prețuri extrem de competitive. Îngrășământul substrat Citrus - concentrat pentru 35 de litri de soluție gata de utilizare se remarcă prin eficiență excelentă și eliberare rapidă de substanțe nutritive. Dacă nu vă puteți hrăni plantele în mod regulat, cumpărați nutrientul Compo Citrus într-un aplicator de unică folosință. Tăiați vârful, așezați aplicatorul în oală și plecați pentru o vacanță fără griji. Lămâii și portocalii vor fi hrăniți continuu pe parcursul a patru săptămâni. Magazinul nostru oferă sol Compo profesional, de înaltă calitate pentru plantele mediteraneene, îmbogățit cu agentul Compo-Plus, lut, humus și îngrășământ de pornire eliberat lent. Puteți să-l utilizați cu succes în cultivarea citricilor, măslinilor, nalbelor de trandafiri, lavandei, smochinilor și a multor alte plante provenind din Marea Mediterană.

Faceți o comandă în magazinul nostru online pentru a cumpăra produse de clasă premium la prețuri accesibile. Fiabilitatea, eficiența și impactul imediat al îngrășămintelor noastre citrice vă permit să vă bucurați pe deplin de aceste plante ornamentale, exotice. Produsele noastre vă permit să reușiți - încercați și azi!