• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru plante citrice

Explorați subcategoria noastră de Îngrășăminte pentru Plante Citrice, destinată entuziaștilor de plante în ghiveci precum lămâi, portocali și mandarini. Acești mini-arbori decorativi, perfecți pentru mediul casnic, vă pot oferi fructe aromate, frumoase cu îngrijirea adecvată. Nerăbdător să vedeți aceste rezultate impresionante ale cultivării? Alegeți îngrășămintele noastre pentru citrice. Un produs potrivit ar trebui să conțină suficient azot, potasiu și fosfor, împreună cu un amestec echilibrat de micronutrienți, pentru a satisface nevoile fundamentale ale arborilor de citrice. Magazinul nostru de grădinărit oferă o gamă diversă de îngrășăminte pentru citrice, inclusiv mărci de top, asigurând calitatea și varietatea.

Suntem mândri să prezentăm produse precum Îngrășământul pentru Citrice Agrecol și Biopon, concepute pentru o aplicare ușoară în timpul udării de rutină, toate la prețuri imbatabile. Îngrășământul pentru Citrice Substral, un concentrat pentru 35 de litri de soluție, se remarcă prin eficiența sa și eliberarea rapidă de nutrienți. Pentru cei care nu pot hrăni regulat plantele, nutrientul pentru citrice Compo cu aplicator de unică folosință este ideal. Tăiați pur și simplu vârful, introduceți aplicatorul în ghiveci și plecați în vacanță fără griji. Acest lucru asigură o alimentare continuă cu nutrienți timp de patru săptămâni pentru lămâii și portocalii dvs. În plus, magazinul nostru oferă sol de înaltă calitate Compo pentru plante mediteraneene, îmbogățit cu Compo-Plus, argilă, humus și un îngrășământ starter cu eliberare lentă. Acest sol este ideal pentru cultivarea arborilor de citrice, măslinilor, nalbelor, lavandei, smochinilor și altor specii mediteraneene.

Comandați din magazinul nostru online pentru a accesa produse de clasă premium la prețuri excelente. Fiabilitatea, eficacitatea și impactul imediat al îngrășămintelor noastre pentru citrice vă permit să vă bucurați pe deplin de aceste plante ornamentale, exotice. Produsele noastre sunt concepute pentru succes - încercați-le astăzi!