• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Meststoffen voor citrusplanten

Citrusplantenmeststoffen vormen een subcategorie die ons aanbod voor eigenaren van potcitroen-, sinaasappel- en mandarijnbomen omvat. Deze uitzonderlijk decoratieve minibomen groeien goed in huiselijke omstandigheden en als je ze goed verzorgt, belonen ze je ook met aromatisch, prachtig fruit. Kun je niet wachten om deze spectaculaire teeltresultaten te zien? Rust jezelf uit met citrusmeststoffen. Een product waarvan de inhoud volledig aansluit bij de basisbehoefte van citrusbomen dient voldoende stikstof, kalium en fosfor te bevatten, terwijl ook een uitgebalanceerde dosis micronutriënten niet mag ontbreken. Er is een grote verscheidenheid aan citrusmeststoffen op de markt - u vindt producten van de meest bekende fabrikanten hier in onze tuinwinkel!

Wij bieden de Agrecol Citrus Fertilizer en Biopon Citrus Fertilizer, bedoeld voor het aanvullen van plannen tijdens routinematig water geven, tegen uitzonderlijk concurrerende prijzen. De Substral Citrus Fertilizer - concentraat voor 35 liter kant-en-klare oplossing onderscheidt zich door een uitstekende efficiëntie en snelle afgifte van voedingsstoffen. Mocht u uw planten niet regelmatig kunnen voeden, koop dan de Compo Citrus-voedingsstof in een wegwerpapplicator. Knip de punt af, plaats de applicator in de pot en ga zorgeloos op vakantie. Uw citroen- en sinaasappelbomen worden gedurende vier weken continu gevoerd. Onze winkel biedt professionele, hoogwaardige Compo-aarde voor mediterrane planten, verrijkt met het Compo-Plus-middel, leem, humus en langzaam vrijkomende startermeststof. Je kunt het met succes gebruiken bij de teelt van citrusbomen, olijfbomen, rozenkaasjeskruid, lavendel, vijgenbomen en vele andere planten uit de Middellandse Zee.

Plaats een bestelling in onze online winkel om eersteklas producten tegen betaalbare prijzen te kopen. Betrouwbaarheid, efficiëntie en onmiddellijke impact van onze citrusmeststoffen zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van deze exotische sierplanten. Onze producten laten je slagen - probeer het vandaag nog!