• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor citrusplanten

Ontdek onze subcategorie Citrusplant Meststoffen, gericht op liefhebbers van potcitroen-, sinaasappel- en mandarijnbomen. Deze decoratieve miniatuurbomen, perfect voor thuisomgevingen, kunnen u aromatische, mooie vruchten bieden met de juiste verzorging. Enthousiast om deze indrukwekkende kweekresultaten te zien? Kies onze citrusmeststoffen. Een geschikt product moet voldoende stikstof, kalium en fosfor bevatten, samen met een evenwichtige mix van micronutriënten om aan de fundamentele behoeften van citrusbomen te voldoen. Onze tuinwinkel biedt een divers assortiment aan citrusmeststoffen, inclusief topmerken, om kwaliteit en variëteit te waarborgen.

We zijn trots om producten zoals Agrecol Citrusmeststof en Biopon Citrusmeststof te presenteren, ontworpen voor gemakkelijke toepassing tijdens routine water geven, allemaal tegen onverslaanbare prijzen. De Substral Citrusmeststof, een concentraat voor 35 liter oplossing, valt op door zijn efficiëntie en snelle afgifte van voedingsstoffen. Voor degenen die hun planten niet regelmatig kunnen voeden, is de Compo Citrusvoeding met een eenmalige applicator ideaal. Knip gewoon de punt af, plaats de applicator in de pot en vertrek zorgeloos op vakantie. Dit zorgt voor een continue voeding van vier weken voor uw citroen- en sinaasappelbomen. Daarnaast biedt onze winkel hoogwaardige Compo aarde voor mediterrane planten, verrijkt met Compo-Plus, leem, humus en een langzaam vrijkomende startmeststof. Deze aarde is ideaal voor het kweken van citrusbomen, olijfbomen, stokrozen, lavendel, vijgenbomen en andere mediterrane soorten.

Bestel in onze online winkel om toegang te krijgen tot premium producten tegen geweldige prijzen. De betrouwbaarheid, effectiviteit en onmiddellijke impact van onze citrusmeststoffen stellen u in staat om volop te genieten van deze sierlijke, exotische planten. Onze producten zijn ontworpen voor succes - probeer ze vandaag nog uit!