• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за градински растения

Торовете за растения в градината включват разнообразие от продукти, предназначени за обогатяване на почвата за декоративни дървета, храсти, многогодишни растения с декоративни цветя и листа, както и за плодове, зеленчуци и билки. Нашето обширно разнообразие включва ефективни гранулирани торове за растения в градината, прахове разтворими във вода за приложение както в почвата, така и на листата, концентрирани гелове и течности, налични като мултикомпонентни или еднокомпонентни формули с микроелементи, хумус и витамини. Всички тези висококачествени продукти се предлагат в нашата наличност на изключително конкурентни цени.

Ако имате цветни градински лехи в градината си, обмислете да поръчате течно торно средство Garden Pansy and Violet, торно средство за Рододендрон, Камелия и Киселички растения в бутилка с ръчна помпа, торно средство за Бегонии или Концентрирано течно торно средство за Рози. Можете също така да подобрите градината си с нашето отлично течно "Barwne Pole" (Цветна поляна) торно средство за торбища и нашите торове за папрати, налични в различни размери на опаковки, за да подхраните папратите си. Предлагаме висококачествени торове за цветя, които удължават периода на цъфтеж, и торове за зелени растения, които ще придадат на вашите листа интензивен, ярко зелен цвят. Освен това препоръчваме нашите торове за есенно приложение, които ще ви позволят да оптимално подготвите дърветата и храстите за зимуване в градината, както и гранулиран тор. Този универсален природен тор обогатява почвата със стойностни органични вещества, подобрява структурата й и подкрепя развитието на корените, като осигурява правилното количество хранителни вещества на цветя, зеленчуци и плодове без риск от прекомерно подхранване.

В Garden Seeds Market сме горди да предлагаме изключително разнообразие от торове за растения в градината. Изберете от признати производители като Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start и Target и се насладете на чудесните резултати сами!

7.00 лв
11.30 лв
11.35 лв
11.40 лв
11.40 лв
14.91 лв