Baja tanaman kebun

Baja tanaman kebun membentuk kategori produk yang luas yang merangkumi semua produk paling berharga yang bertujuan untuk menyuburkan pokok hiasan dan pokok renek, tanaman tahunan dengan bunga dan dedaunan hiasan, buah-buahan dan sayur-sayuran, serta ramuan. Baja tanaman berkebun yang cekap, serbuk larut air untuk aplikasi tanah dan daun, gel dan cecair pekat (multi-komponen tunggal, dengan mikronutrien, humus dan vitamin) - semua ini terdapat dalam tawaran kami dengan harga yang sangat kompetitif.

Sekiranya anda mempunyai katil bunga di kebun anda, pesanlah Taman Pansy dan Pupuk Violet cair, Baja Tumbuhan Rhododendron, Camellia dan Asidofilik di botol penyembur pam tangan, Baja Begonia atau Baja Mawar Berkonsentrasi. Anda boleh melengkapkan moor anda sendiri dengan "Barwne Pole" (Colorful Meadow) Heather Fertilizer dan pakis cair yang sangat baik dengan Fern Fertilizer kami, yang terdapat dalam pakej pelbagai saiz. Kami mempunyai baja tanaman berbunga terbaik yang tersedia untuk memanjangkan masa berbunga dan meningkatkan tenaga baja tanaman hijau yang akan memberi dedaunan warna hijau yang cerah dan kuat. Kami juga mengesyorkan baja musim luruh kami, yang membolehkan anda menyiapkan pokok dan pokok renek secara optimum untuk musim sejuk di kebun, dan baja berbutir. Baja semula jadi serba guna ini menyuburkan tanah dengan bahan organik yang paling berharga, meningkatkan strukturnya dan oleh itu menyokong pengembangan akar, serta membekalkan tanaman, sayur-sayuran dan buah-buahan dalam jumlah nutrien yang tepat tanpa risiko pemupukan berlebihan.

Seperti yang anda lihat, pilihan produk Garden Seeds Market sungguh luar biasa dan luas. Beli baja tanaman dari pengeluar terkenal - Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start dan Target - dan hasilnya akan menggembirakan anda!

There are no products in this section