• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Kerti Növény Műtrágyák

A kertészeti növénytrágyák széles választékát tartalmazzák, amelyeket díszfákhoz, bokrokhoz, dísznövényekhez díszes virágokkal és levelekkel, valamint gyümölcsökhöz, zöldségekhez és gyógynövényekhez terveztek a talaj gazdagítására. Kínálatunkban hatékony granulált kertészeti növénytrágyák, vízben oldódó porok talajra és levélre való felhasználásra, koncentrált gélek és folyadékok találhatók, több vagy egy komponensű formulákban mikroelemekkel, humusztartalommal és vitaminokkal. Mindezen magas minőségű termékek megtalálhatók készletünkben, rendkívül versenyképes áron.

Ha virágágyásokat tartasz a kertedben, fontolóra veheted folyékony Garden Pansy és Violet Trágyánk, a Rhododendron, Camellia és Acidophilic Plant Trágya rendelését praktikus kézi pumpás permetezővel, a Begonia Trágyát vagy a Koncentrált Folyékony Rózsa Trágyát. A kertedet is gazdagíthatod kiváló minőségű folyékony "Barwne Pole" (Színes Mezei) Heather Trágyával a mocsarakhoz, és Fern Trágyáinkkal, különböző csomagméretekben, a páfrányaid táplálására. Kínálunk kiváló minőségű virágtrágyákat a virágzás időszakának meghosszabbításához, valamint élénk zöld növénytrágyákat, amelyek élénk zöld színt adnak leveleidnek. Emellett ajánljuk őszi trágyáinkat is, hogy optimálisan felkészítsd fáidat és bokraidat a kerti télre, valamint granulált trágyát. Ez a sokoldalú természetes trágya gazdagítja a talajt értékes szerves anyaggal, javítja szerkezetét, támogatja a gyökérfejlődést, és a megfelelő tápanyagmennyiséget szolgáltatja a virágoknak, zöldségeknek és gyümölcsöknek, anélkül, hogy túlnövényezés kockázata lenne.

A Garden Seeds Marketnél büszkék vagyunk arra, hogy kivételes és sokrétű kínálatot kínálunk kertészeti növénytrágyák terén. Válassz neves gyártók közül, mint például az Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start és Target, és tapasztald meg a kellemes eredményeket!