• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Kerti növényi műtrágyák

A kerti növényi műtrágyák széles termékkategóriát alkotnak, amely magában foglalja a díszfák és cserjék, az évelő díszes virágokkal és lombokkal, gyümölcsökkel és zöldségekkel, valamint a gyógynövényekkel való megtermékenyítésre szánt összes legértékesebb terméket. Hatékony granulált kerti növényi műtrágya, vízben oldódó por talaj és levél alkalmazásához, koncentrált gélek és folyadékok (több- vagy egykomponensű, mikroelemekkel, humusszal és vitaminokkal) - mindez kivételesen versenyképes áron található meg kínálatunkban.

Ha a kertjében virágágyások vannak, rendelje meg a folyékony kerti árvácska és ibolya műtrágyát, a Rhododendron, a Camellia és az Acidophil növényi műtrágyát a kéziszivattyús permetező palackban, a Begonia műtrágyát vagy a koncentrált folyékony rózsa műtrágyát. Kiegészítheti saját kikötőjét kiváló folyékony "Barwne Pole" (Színes Rét) Heather műtrágyával és páfrányokkal a páfrány műtrágyainkkal, amelyek különböző méretű csomagokban kaphatók. Rendelkezünk a rendelkezésre álló legjobb virágos növényi műtrágyákkal, amelyek meghosszabbítják a virágzási időszakot, és erőteljesen fokozzák a zöld növényi műtrágyákat, amelyek intenzív, élénkzöld színt adnak a lomboknak. Javasoljuk az őszi műtrágyáinkat is, amelyek lehetővé teszik a fák és cserjék optimális előkészítését a kertben való teleléshez, valamint a szemcsés trágyát. Ez az univerzális természetes műtrágya a legértékesebb szerves anyagokkal táplálja a talajt, javítja annak szerkezetét, ezért támogatja a gyökérfejlődést, valamint a virágos növényeket, zöldségeket és gyümölcsöket megfelelő mennyiségű tápanyaggal látja el, a túlzott műtrágyázás veszélye nélkül.

Mint látható, a Garden Seeds Market termékválasztéka valóban figyelemre méltó és széles. Vásároljon neves gyártók - Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start és Target - kerti növényi műtrágyákat, és az eredmények örömet szereznek Önnek!