• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Meststoffen voor tuinplanten

Tuinplantmeststoffen omvatten een breed scala aan producten die bedoeld zijn om de bodem te verrijken voor sierbomen, struiken, vaste planten met decoratieve bloemen en bladeren, evenals fruit, groenten en kruiden. Ons uitgebreide assortiment omvat efficiënte gegranuleerde tuinplantmeststoffen, in water oplosbare poeders voor zowel bodem- als bladtoepassingen, geconcentreerde gels en vloeistoffen, verkrijgbaar als multi- of single-component formules met micronutriënten, humus en vitaminen. Al deze hoogwaardige producten zijn te vinden in onze voorraad en worden aangeboden tegen uitzonderlijk concurrerende prijzen.

Als u bloemperken in uw tuin heeft, overweeg dan om onze vloeibare Garden Pansy en Violet-meststof, de Rhododendron, Camellia en Acidophilic Plant-meststof in een handige handpompspuitfles, de Begonia-meststof of de geconcentreerde vloeibare Rozenmeststof te bestellen. U kunt ook uw tuin verbeteren met onze uitstekende vloeibare "Barwne Pole" (Kleurrijk Grasland) Heather-meststof voor veengebieden en onze Fern-meststoffen, verkrijgbaar in verschillende verpakkingsformaten, om uw varens te voeden. We bieden hoogwaardige meststoffen voor bloeiende planten om de bloeiperiode te verlengen, evenals levendige groene plantmeststoffen die uw blad een intense, heldergroene kleur zullen geven. Daarnaast raden we onze herfstmeststoffen aan om uw bomen en struiken optimaal voor te bereiden op de winter in de tuin, evenals gegranuleerde meststoffen. Deze veelzijdige natuurlijke meststof verrijkt de bodem met waardevolle organische stoffen, verbetert de structuur ervan, ondersteunt de wortelontwikkeling en voorziet bloeiende planten, groenten en fruit van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen zonder het risico van overbemesting.

Bij Garden Seeds Market zijn we trots op het aanbieden van een uitzonderlijk en divers assortiment tuinplantmeststoffen. Kies uit gerenommeerde fabrikanten zoals Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start en Target, en ervaar de prachtige resultaten zelf!

5.65
5.68
5.70
5.70
7.45