• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsväxtgödselmedel

Trädgårdsplantgödsel omfattar ett brett utbud av produkter som är avsedda att berika jorden för prydnadsträd och buskar, perenner med dekorativa blommor och blad, samt frukt, grönsaker och örter. Vårt omfattande urval inkluderar effektiva granulerade trädgårdsplantgödsel, vattenlösliga pulver för både jord- och bladapplikationer, koncentrerade geléer och vätskor, tillgängliga som fler- eller enkomponentsformler med mikronäringsämnen, humus och vitaminer. Alla dessa högkvalitativa produkter finns i vårt lager och erbjuds till exceptionellt konkurrenskraftiga priser.

Om du har blomsterbäddar i din trädgård, överväg att beställa vår flytande Garden Pansy och Violet Fertilizer, Rhododendron, Camellia och Acidophilic Plant Fertilizer i en praktisk handpumpssprutflaska, Begonia Fertilizer eller Concentrated Liquid Rose Fertilizer. Du kan också förbättra din trädgård med vår utmärkta flytande "Barwne Pole" (Färgglad äng) Heather Fertilizer för myrar och våra Fern Fertilizers, som finns i olika förpackningsstorlekar, för att nära dina ormbunkar. Vi erbjuder högkvalitativa gödselmedel för blommande växter för att förlänga blomningsperioden och livfulla gröna växtgödselmedel som ger ditt löv en intensiv, ljusgrön färg. Dessutom rekommenderar vi våra höstgödselmedel för att optimalt förbereda dina träd och buskar för vintern i trädgården, samt granulerad gödsel. Detta mångsidiga naturliga gödselmedel berikar jorden med värdefull organisk materia, förbättrar dess struktur, stödjer rotutvecklingen och tillför rätt mängd näringsämnen till blommande växter, grönsaker och frukt utan risk för övergödning.

På Garden Seeds Market är vi stolta över att erbjuda ett enastående och mångsidigt utbud av trädgårdsplantgödsel. Välj bland välkända tillverkare som Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start och Target och upplev de härliga resultaten själv!

67.06 kr
87.68 kr