• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vrtna gnojiva za biljke

Gnojiva za vrtne biljke obuhvaćaju raznolik spektar proizvoda namijenjenih obogaćivanju tla za ukrasna stabla, grmlje, trajnice s dekorativnim cvjetanjem i lišćem, kao i za voće, povrće i začinsko bilje. Naš širok izbor uključuje učinkovita granulirana gnojiva za vrtne biljke, praškaste proizvode topive u vodi za primjenu na tlu i listovima, koncentrirane gelove i tekućine dostupne kao višekomponentne ili jednokomponentne formule s mikronutrijentima, humusom i vitaminima. Svi ovi visokokvalitetni proizvodi dostupni su u našem inventaru po iznimno konkurentnim cijenama.

Ako imate cvjetne gredice u svom vrtu, razmislite o narudžbi tekućeg gnojiva za Violete i Gusjenice, gnojiva za Rhododendrone, Kamelije i Acidophilic biljke u praktičnoj bočici s ručnom pumpicom, gnojiva za Begonije ili Koncentriranog Tekućeg gnojiva za Ruže. Također možete obogatiti svoj vrt izvrsnim tekućim gnojivom "Šareno Polje" za gorske pašnjake i našim gnojivima za paprat, dostupnim u različitim veličinama pakiranja, kako biste nahranili svoje paprati. Nudimo najbolja gnojiva za cvjetajuće biljke koja produžuju period cvjetanja, te gnojiva za zelene biljke koja će vašem lišću dati intenzivnu, svijetlu zelenu boju. Također preporučujemo naša jesenska gnojiva koja će vam omogućiti optimalnu pripremu drveća i grmlja za zimu u vrtu, kao i granulirano gnojivo. Ovo univerzalno prirodno gnojivo obogaćuje tlo vrijednom organskom tvari, poboljšava njegovu strukturu i podržava razvoj korijena, te opskrbljuje cvjetne biljke, povrće i voće pravim količinama hranjivih tvari bez rizika od prekomjernog gnojenja.

U Garden Seeds Marketu ponosimo se ponudom iznimno raznolikog asortimana gnojiva za vrtne biljke. Odaberite proizvođače poput Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start i Target i doživite očaravajuće rezultate sami!