Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Вртна ђубрива за биљке

Вртна ђубрива за биљке чине широку категорију производа која обухвата све највредније производе намењене за ђубрење украсног дрвећа и грмља, вишегодишње биљке са украсним цвећем и лишћем, воће и поврће, као и лековито биље. Ефикасна гранулирана ђубрива за баштенске биљке, прах растворљив у води за наношење земљишта и лишћа, концентровани гелови и течности (вишекомпонентни или једнокомпонентни, са микроелементима, хумусом и витаминима) - све то можемо пронаћи у нашој понуди по изузетно конкурентним ценама.

Ако у својој башти имате цветне кревете, наручите течно ђубриво Маћухица и љубичица, рододендрон, камелија и ацидофилно биљно ђубриво у боци прскалице са ручном пумпом, ђубриво Бегониа или концентровано течно ђубриво руже. Можете надопунити властити привез одличним течним ђубривом Хеатхер Поле (шарене ливаде) и папратима са нашим гнојивима од папрати, доступним у паковањима различитих величина. Имамо најбоља доступна ђубрива у цветним биљкама која продужавају период цветања и јачају зелена ђубрива која појачавају снагу која би лишћу дала интензивно, светло зелено обојење. Такође препоручујемо наша јесенска ђубрива која ће вам омогућити оптималну припрему дрвећа и грмља за зимовање у башти и гранулисаног стајњака. Ово вишенаменско природно ђубриво храни земљиште највреднијом органском материјом, побољшава његову структуру и стога подржава развој корена, као и снабдевање цветних биљака, поврћа и воћа правим количинама хранљивих састојака, без ризика од прекомерне оплодње.

Као што видите, избор производа Гарден Сеедс Маркет је заиста изузетан и широк. Купите ђубрива за баштенске биљке реномираних произвођача - Агрецол, Биопон, Флоровит, Огрод-Старт и Таргет - и резултати ће вас одушевити!

Nema proizvoda u ovom odeljku