• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Вртна ђубрива за биљке

Вртна ђубрива за биљке чине широку категорију производа која обухвата све највредније производе намењене за ђубрење украсног дрвећа и грмља, вишегодишње биљке са украсним цвећем и лишћем, воће и поврће, као и лековито биље. Ефикасна гранулирана ђубрива за баштенске биљке, прах растворљив у води за наношење земљишта и лишћа, концентровани гелови и течности (вишекомпонентни или једнокомпонентни, са микроелементима, хумусом и витаминима) - све то можемо пронаћи у нашој понуди по изузетно конкурентним ценама.

Ако у својој башти имате цветне кревете, наручите течно ђубриво Маћухица и љубичица, рододендрон, камелија и ацидофилно биљно ђубриво у боци прскалице са ручном пумпом, ђубриво Бегониа или концентровано течно ђубриво руже. Можете надопунити властити привез одличним течним ђубривом Хеатхер Поле (шарене ливаде) и папратима са нашим гнојивима од папрати, доступним у паковањима различитих величина. Имамо најбоља доступна ђубрива у цветним биљкама која продужавају период цветања и јачају зелена ђубрива која појачавају снагу која би лишћу дала интензивно, светло зелено обојење. Такође препоручујемо наша јесенска ђубрива која ће вам омогућити оптималну припрему дрвећа и грмља за зимовање у башти и гранулисаног стајњака. Ово вишенаменско природно ђубриво храни земљиште највреднијом органском материјом, побољшава његову структуру и стога подржава развој корена, као и снабдевање цветних биљака, поврћа и воћа правим количинама хранљивих састојака, без ризика од прекомерне оплодње.

Као што видите, избор производа Гарден Сеедс Маркет је заиста изузетан и широк. Купите ђубрива за баштенске биљке реномираних произвођача - Агрецол, Биопон, Флоровит, Огрод-Старт и Таргет - и резултати ће вас одушевити!

Nema proizvoda u ovom odeljku