• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Puutarhakasvien lannoitteet

Puutarhakasvien lannoitteet muodostavat laajan tuoteryhmän, joka sisältää kaikki arvokkaimmat tuotteet, jotka on tarkoitettu koristepuiden ja pensaiden, monivuotisten koristeellisten kukkien ja lehtien, hedelmien ja vihannesten sekä yrttien lannoittamiseen. Tehokkaat rakeistetut puutarhakasvien lannoitteet, vesiliukoinen jauhe maaperään ja lehtiin levitettäväksi, tiivistetyt geelit ja nesteet (moni- tai yksikomponenttiset, mikroravinteita, humusa ja vitamiineja sisältävät) - kaikki tämä löytyy tarjouksestamme poikkeuksellisen kilpailukykyiseen hintaan.

Jos puutarhassasi on kukkapenkkejä, tilaa nestemäinen puutarhapansi- ja violettilannoite, Rhododendron-, Camellia- ja Acidophilic Plant Lannoite käsipumpun ruiskupullossa, Begonia-lannoite tai väkevöity nestemäinen ruusulannoite. Voit täydentää omaa nummiasi erinomaisella nestemäisellä "Barwne Pole" (Colorful Meadow) -kanervalannoitteella ja saniaisilla saniaisten lannoitteilla, joita on saatavana erikokoisina pakkauksina. Meillä on parhaat saatavilla olevat kukkaviljelmälannoitteet, jotka pidentävät kukinta-aikaa ja parantavat voimakkaasti vihreitä kasvilannoitteita, jotka antaisivat lehdille voimakkaan, kirkkaan vihreän värin. Suosittelemme myös syksyn lannoitteitamme, joiden avulla voit valmistaa puita ja pensaita talvehtimiseen puutarhassa ja rakeista lantaa. Tämä yleiskäyttöinen luonnollinen lannoite ravitsee maaperää arvokkaimmalla orgaanisella aineella, parantaa sen rakennetta ja tukee siten juurien kehittymistä sekä toimittaa kukkakasveille, vihanneksille ja hedelmille oikeat määrät ravinteita ilman ylilannoitusriskiä.

Kuten näette, Garden Seeds Market -tuotevalikoima on todella merkittävä ja laaja. Osta puutarhakasvien lannoitteita tunnetuilta valmistajilta - Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start ja Target - ja tulokset ilahduttavat sinua!

Biohumus - Yleislannoite - Agrecol® - 500 ml - -10%
3.37 3.74
Saniainen lannoite - Agrecol® - 350 ml - -10%
3.69 4.10
Hydrangea-lannoite - Agrecol® - 750 ml - -10%
4.55 5.05