• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puutarhakasvien lannoitteet

Puutarhakasvien lannoitteet kattavat laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu rikastuttamaan maata koristepuiden, pensaiden, koristekasvien ja lehtien, sekä hedelmien, vihannesten ja yrttien viljelyyn. Laajaan valikoimaamme kuuluu tehokkaita rakeisia puutarhakasvilannoitteita, veteen liukenevia jauheita sekä maaperä- että lehtisovelluksiin, tiivistettyjä geelejä ja nesteitä, jotka ovat saatavilla moni- tai yksikomponenttisina kaavoja mikroravinteilla, humuksella ja vitamiineilla. Kaikki nämä korkealaatuiset tuotteet löytyvät varastostamme poikkeuksellisen kilpailukykyisiin hintoihin.

Jos puutarhassasi on kukkapenkkejä, harkitse nestemäisen Garden Pansy ja Violet -lannoitteen, Rhododendronin, Kamelian ja Acidophilic Plant -lannoitteen tilaamista kätevässä käsipumpulla varustetussa pullossa, Begonia -lannoitetta tai tiivistettyä nestemäistä Rose -lannoitetta. Voit myös parantaa puutarhaasi erinomaisella nestemäisellä "Barwne Pole" (Värikäs niitty) Heather -lannoitteella turvemaiden hoitoon sekä saniaisillesi saatavana eri kokoisina paketteina. Tarjoamme laadukkaita kukkivien kasvien lannoitteita pidentämään kukinta-aikaa sekä elinvoimaisia vihreitä kasvilannoitteita, jotka antavat lehdille intensiivisen, kirkkaan vihreän värin. Suosittelemme myös syyslannoitteitamme, jotka valmistavat puut ja pensaat optimaalisesti talveksi puutarhaan sekä rakeista lantaa. Tämä monipuolinen luonnonmukainen lannoite rikastuttaa maata arvokkaalla orgaanisella aineksella, parantaa sen rakennetta ja tukee juurten kehitystä, samalla kun se toimittaa oikean määrän ravinteita kukkiville kasveille, vihanneksille ja hedelmille ylikastumisen riskiä välttäen.

Garden Seeds Marketissa olemme ylpeitä tarjotessamme poikkeuksellisen monipuolista valikoimaa puutarhakasvien lannoitteita. Valitse tunnetuilta valmistajilta, kuten Agrecol, Biopon, Florovit, Ogród-Start ja Target, ja koe ihastuttavat tulokset itse!