• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Lonci za orhideje in čreva

Lončki in ovoji za orhideje so ključnega pomena za vzgojo in ustrezno nego teh čudovitih rastlin. Da bodo vaše orhideje uspešno rasle, potrebujejo posode, ki so prilagojene njihovi velikosti, zagotavljajo ustrezno cirkulacijo vode in dostop do svetlobe. Morda vaše orhideje že potrebujejo večje lončke ali pa bi jih želeli predstaviti v novih ovojih, ki bolje dopolnjujejo vaš notranji dekor? Kakor koli že, vljudno vabljeni, da si ogledate našo ponudbo.

Naša spletna trgovina z vrtnarskimi izdelki ponuja lončke za orhideje “Coubi Dus”, “Coubi Duow” in “Coubi Dsto”, ki navdušujejo z harmoničnimi oblikami in raznolikostjo barv. Posode za gojenje orhidej ne potrebujejo biti dolgočasne in brezbarvne – izberite med zelenimi, oranžnimi, roza, vijoličnimi ali modrimi lončki in ustvarite zanimiv kontrast z barvo cvetov vaših rastlin. Če vaše orhideje še ne potrebujejo presajanja, razmislite o nakupu novih ovojev za lončke po presenetljivo ugodnih cenah v naši trgovini. 12,5 cm “Orchidea” in 12,7 cm “Flora” ovoji za orhideje bodo poudarili lepoto vaših rastlin z elegantnimi oblikami in živimi barvami. Če imate raje neprozorne posode, razmislite o čudovitem 14,6 cm “Wenus” ovoju za orhideje. Če imate več rastlin podobne velikosti, jih združite v osupljivo kompozicijo z ovojem “Bella” z čipkastim zaključkom in ovoji “Wena” ali “Luna” za dve orhideji.

Več o naši izbiri lončkov in ovojev za orhideje izveste pri nas. Ponujamo širok izbor dizajnov in barv, ki se prilegajo vsem vrstam aranžmajev. Prodajamo izključno izdelke priznanih proizvajalcev in zagotavljamo visoko kvaliteto in izjemno vzdržljivost po cenah, dostopnih za vse. Prepričajte se sami že danes!

4.40
4.40
4.40
4.40