Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина

Саксии с орхидеи и саксии

Орхидеите саксии и саксии са от съществено значение за отглеждането и грижите за тези великолепни растения. За да могат вашите орхидеи да растат здравословно, те се нуждаят от контейнери, които отговарят на размера им, осигуряват правилна циркулация на водата и достъп до светлина. Мислите ли, че вашите орхидеи вече се нуждаят от по-големи саксии? Или може би бихте искали да ги представите с нови обвивки, които по-добре допълват интериорната ви подредба? Каквато и да е причината да имате, ние ви каним да разгледате нашия асортимент.

Нашият онлайн магазин за градина предлага саксии с орхидеи „Coubi Dus”, „Coubi Duow” и „Coubi Dsto”, които радват с хармонични форми и разнообразие от цветове. Контейнерите за отглеждане на орхидеи не е необходимо да са тъпи и безцветни - изберете от зелено, оранжево, розово, лилаво или синьо гърне и създайте интригуващ контраст с цветния цвят на вашите растения. Ако вашите орхидеи още не се нуждаят от трансплантация, купете им нови саксии на изненадващо достъпни цени в нашия магазин. 12,5 см „Орхидея“ и 12,7 см „Флора“ саксии за саксии ще подчертаят красотата на вашите растения благодарение на тяхната елегантна форма и ярки цветове. Ако предпочитате непрозрачни контейнери, вземете под внимание страхотния корпус за орхидеи „Wenus“ с размер 14,6 см. Ако притежавате няколко растения с подобни размери, комбинирайте ги в една ослепителна композиция благодарение на обвивката „Bella“ с дантела и обшивките „Wena“ или „Luna“ за две орхидеи.

Научете повече за нашата селекция от саксии за орхидеи и саксии. Ние предлагаме богат асортимент от дизайни и цветове, които се вписват във всички видове аранжировки. Ние продаваме продукти само от известни производители и гарантираме високо качество и отлична издръжливост за цената, достъпна за всички. Нека ви убедим днес!

6.84 лв
6.84 лв
6.84 лв
8.16 лв
8.16 лв
8.16 лв
8.16 лв