• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
Сила на звука

Саксии с орхидеи и саксии

Саксии и облицовки за орхидеи са от съществено значение за отглеждането и правилната грижа за тези прекрасни растения. За да процъфтят вашите орхидеи, те се нуждаят от съдове, които да са подходящи по размер, осигуряващи правилната циркулация на водата и достъп до светлина. Може би вашите орхидеи вече се нуждаят от по-големи саксии, или искате да ги покажете с нови облицовки, които да допринесат по-добре за вашия интериорен декор? Каквито и да са причините ви, ви каним сърдечно да разгледате асортимента ни.

Нашият онлайн магазин за градинарство представя саксии за орхидеи „Coubi Dus“, „Coubi Duow“ и „Coubi Dsto“, които впечатляват с хармоничните си форми и разнообразие от цветове. Съдовете за отглеждане на орхидеи не трябва да са скучни и безцветни - изберете от зелено, оранжево, розово, лилаво или синьо и създайте интересен контраст с цветовете на вашите растения. Ако вашите орхидеи все още не са готови за пресаждане, обмислете покупка на нови облицовки за саксии на изненадващо достъпни цени в магазина ни. 12,5 cm “Orchidea” и 12,7 cm “Flora” облицовките за саксии за орхидеи ще подчертаят красотата на вашите растения с елегантните си форми и наситени цветове. Ако предпочитате непрозрачни съдове, обмислете изключителната 14,6 cm облицовка за саксии „Wenus“. Ако имате няколко растения с подобен размер, комбинирайте ги в една блестяща композиция с облицовката „Bella“ с дантелено покритие и облицовките „Wena“ или „Luna“, предназначени за две орхидеи.

Научете повече за разнообразието ни от саксии и облицовки за орхидеи. Колекцията ни включва обширен асортимент от дизайни и цветове, подходящи за различни аранжименти. Предлагаме изключително продукти от известни производители и гарантираме високо качество и отлична здравина на достъпни цени за всеки. Нека ви убедим още днес!

8.79 лв
8.79 лв
8.79 лв
8.79 лв
8.79 лв