• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Filtre de produse

Preț
Culoare
Diametru
Înălţime
Lăţime
Volum

Ghivece de Orhidee și Învelitoare pentru Ghiveci

Ghivecele și căptușelile pentru ghivece de orhidee sunt esențiale pentru cultivarea și îngrijirea corespunzătoare a acestor plante minunate. Pentru ca orhideele tale să prospere, au nevoie de recipiente potrivite dimensiunii lor, care să asigure o circulație adecvată a apei și acces la lumină. Poate că orhideele tale au nevoie deja de ghivece mai mari, sau poate că dorești să le prezinți în noi căptușeli care să completeze mai bine decorul interior? Indiferent de motivul tău, te invităm cu căldură să explorezi sortimentul nostru.

Magazinul nostru online de grădinărit oferă ghivece de orhidee “Coubi Dus”, “Coubi Duow” și “Coubi Dsto”, cunoscute pentru formele lor armonioase și gama largă de culori. Recipientele pentru orhidee nu trebuie să fie plictisitoare sau incolore - alege dintre verde, portocaliu, roz, violet sau albastru și crează un contrast interesant cu nuanțele florilor plantelor tale. Dacă orhideele tale nu au nevoie încă de transplantare, ia în considerare achiziționarea de noi căptușeli pentru ghivece de la magazinul nostru, la prețuri surprinzător de accesibile. Căptușelile de 12,5 cm “Orchidea” și 12,7 cm “Flora” pentru ghivece de orhidee vor sublinia frumusețea plantelor tale cu formele lor elegante și culorile vibrante. Dacă preferi recipiente opace, ia în considerare minunata căptușeală de 14,6 cm “Wenus” pentru ghivece de orhidee. Pentru cei care au mai multe plante de aceeași dimensiune, combină-le într-o compoziție strălucitoare cu căptușeala “Bella”, care are un finisaj din dantelă, și căptușelile “Wena” sau “Luna” concepute pentru două orhidee.

Descoperă mai multe despre varietatea noastră de ghivece și căptușeli pentru ghivece de orhidee. Colecția noastră include o gamă extinsă de designuri și culori, potrivite pentru diferite aranjamente. Vindeăm exclusiv produse de la producători renumiți și garantăm o calitate înaltă și o durabilitate excelentă la prețuri accesibile tuturor. Lasa-ne să te convingem azi!

20.68 leu
20.68 leu
20.68 leu
20.68 leu