Blomsterpotter til orkider

Orkidepotter og pottefutteraler er essensielle for å dyrke og ta ordentlig vare på disse praktfulle plantene. For at orkideene dine skal trives, trenger de beholdere som passer deres størrelse, som sikrer riktig vannsirkulasjon og tilgang til lys. Kanskje orkideene dine allerede trenger større potter, eller kanskje du ønsker å vise dem frem med nye futteraler som bedre komplementerer interiøret ditt? Uansett grunn, vi inviterer deg hjertelig til å bla gjennom sortimentet vårt.

Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr orkidepotter som “Coubi Dus”, “Coubi Duow” og “Coubi Dsto”, kjent for deres harmoniske former og bredt utvalg av farger. Beholdere for orkideer trenger ikke å være kjedelige eller fargeløse - velg mellom grønt, oransje, rosa, lilla eller blått og skap en spennende kontrast med plantenes blomsterfarger. Hvis orkideene dine ikke trenger omplanting enda, vurder å kjøpe nye pottefutteraler i butikken vår til overraskende rimelige priser. 12,5 cm “Orchidea” og 12,7 cm “Flora” orkidepottefutteraler vil understreke plantenes skjønnhet med deres elegante former og livlige farger. Hvis du foretrekker ugjennomsiktige beholdere, ta en titt på den fantastiske 14,6 cm “Wenus” orkidepottefutteralet. For de med flere planter i samme størrelse, kombiner dem i en blendende komposisjon med “Bella”-futteralet med blondefinish, og “Wena” eller “Luna” futteraler designet for to orkideer.

Oppdag mer om vårt utvalg av orkidepotter og pottefutteraler. Vi tilbyr et bredt spekter av design og farger som passer til alle typer arrangementer. Vi selger utelukkende produkter fra anerkjente produsenter og garanterer høy kvalitet og utmerket holdbarhet til priser alle har råd til. La oss overbevise deg i dag!

50.23 kr
50.23 kr
50.23 kr