• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Diameter
Hoogte
Breedte
Volume

Orchideepotten en potomhulsels

Orchideeënpotten en potbeschermers zijn essentieel voor het kweken en goed verzorgen van deze prachtige planten. Voor het welzijn van uw orchideeën zijn containers nodig die op maat zijn gemaakt, die zorgen voor een goede watercirculatie en toegang tot licht. Hebben uw orchideeën misschien grotere potten nodig, of wilt u ze misschien tonen met nieuwe beschermers die beter bij uw interieur passen? Wat uw reden ook is, we nodigen u van harte uit om ons assortiment te verkennen.

Onze online tuinwinkel presenteert de “Coubi Dus”, “Coubi Duow”, en “Coubi Dsto” orchideeënpotten, bekend om hun harmonieuze vormen en een breed scala aan kleuren. Containers voor orchideeën hoeven niet saai of kleurloos te zijn - kies uit groene, oranje, roze, paarse of blauwe potten en creëer een boeiend contrast met de bloemtinten van uw planten. Als uw orchideeën nog niet klaar zijn voor verplanting, overweeg dan nieuwe potbeschermers te kopen in onze winkel tegen verrassend betaalbare prijzen. De 12,5 cm “Orchidea” en 12,7 cm “Flora” orchideeënpotbeschermers benadrukken de schoonheid van uw planten met hun elegante vormen en levendige kleuren. Als u de voorkeur geeft aan ondoorzichtige containers, overweeg dan de prachtige 14,6 cm “Wenus” orchideeënpotbeschermer. Voor diegenen met meerdere planten van vergelijkbare grootte, combineer ze tot een oogverblindende compositie met de “Bella” bescherming met kanten afwerking, en “Wena” of “Luna” beschermers ontworpen voor twee orchideeën.

Ontdek meer over onze variëteit aan orchideeënpotten en potbeschermers. Onze collectie omvat een uitgebreid assortiment aan designs en kleuren, geschikt voor verschillende arrangementen. We verkopen exclusief producten van gerenommeerde fabrikanten en garanderen hoge kwaliteit en opmerkelijke duurzaamheid tegen prijzen die voor iedereen toegankelijk zijn. Laat u vandaag nog overtuigen!

4.40
4.40
4.40
4.40