• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuotesuodattimet

Hinta
Väri
Halkaisija
Korkeus
Leveys
tilavuus

Orkidea-ruukut ja kattokotelot

Orkidealavat ja -suojukset ovat välttämättömiä näiden upeiden kasvien kasvattamisessa ja hoitamisessa oikein. Jotta orkideasikasvaa terveesti, ne tarvitsevat kooltaan sopivia astioita, jotka varmistavat asianmukaisen vedenkierron ja valon saannin. Ehkäpä orkideasikasvit tarvitsevat jo suurempia ruukkuja, tai ehkä haluaisit esitellä niitä uusissa suojissa, jotka täydentävät paremmin sisustustasi? Mikä tahansa syytäsi onkaan, kutsumme sinut ystävällisesti selaamaan valikoimaamme.

Verkkopuutarhakauppamme esittelee “Coubi Dus”, “Coubi Duow” ja “Coubi Dsto” orkidealavoja, jotka ihastuttavat harmonisilla muodoillaan ja monenlaisilla väreillään. Orkideoiden kasvatusastiat eivät tarvitse olla tylsiä ja värittömiä – valitse vihreästä, oranssista, pinkistä, violetista tai sinisestä ja luo mielenkiintoinen kontrasti kasviesi kukkien väriin. Jos orkideasikasvit eivät vielä tarvitse siirtoa, hanki ne uudet suojukset yllättävän edulliseen hintaan kaupastamme. 12,5 cm “Orchidea” ja 12,7 cm “Flora” orkideasuojukset korostavat kasviesi kauneutta elegantin muotoilunsa ja kirkkaiden väriensä ansiosta. Jos pidät läpinäkymättömistä astioista, harkitse upeaa 14,6 cm “Wenus” orkideasuojusta. Jos omistat useita samankokoisia kasveja, yhdistä ne yhdeksi säihkyväksi kokonaisuudeksi “Bella”-suojalla, jossa on pitsiviimeistely, ja “Wena” tai “Luna” -suojilla, jotka on suunniteltu kahdelle orkidealalle.

Tutustu tarkemmin orkidealavojen ja -suojusten valikoimaamme. Tarjoamme laajan valikoiman designeja ja värejä, jotka sopivat kaikenlaisiin asetelmiin. Myymme vain maineikkaiden valmistajien tuotteita ja takaamme korkean laadun ja erinomaisen kestävyyden kaikille edulliseen hintaan. Anna meidän vakuuttaa sinut tänään!

4.40