• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Orkidékrukor och kåpor

Orkidékrukor och krukskydd är avgörande för att odla och ta hand om dessa magnifika växter på rätt sätt. För att dina orkidéer ska trivas behöver de behållare som är anpassade efter deras storlek, vilket säkerställer korrekt vattencirkulation och ljusåtkomst. Kanske behöver dina orkidéer större krukor, eller så vill du kanske visa upp dem med nya krukskydd som bättre kompletterar din inredning? Oavsett din anledning, vi inbjuder dig hjärtligt att utforska vårt sortiment.

Vår online trädgårdsbutik presenterar orkidékrukor “Coubi Dus”, “Coubi Duow” och “Coubi Dsto”, kända för sina harmoniska former och ett brett färgutbud. Behållare för orkidéer behöver inte vara tråkiga eller färglösa – välj bland gröna, orange, rosa, lila eller blå krukor och skapa en spännande kontrast med dina plantors blommiga nyanser. Om dina orkidéer inte är redo för omplantering, överväg att köpa nya krukskydd från vår butik till överraskande överkomliga priser. De 12,5 cm “Orchidea” och 12,7 cm “Flora” orkidékrukskydden framhäver dina plantors skönhet med sina eleganta former och levande färger. Om du föredrar ogenomskinliga behållare, överväg den fantastiska 14,6 cm “Wenus” orkidékrukskyddet. För de som har flera plantor av liknande storlek, sammanställ dem till en bländande komposition med “Bella”-krukskyddet med spetsdetaljer, och “Wena” eller “Luna”-krukskydden designade för två orkidéer.

Upptäck mer om vår variation av orkidékrukor och krukskydd. Vår kollektion omfattar en omfattande rad design och färger, passande för olika arrangemang. Vi säljer exklusivt produkter från välrenommerade tillverkare, och garanterar hög kvalitet och enastående hållbarhet till priser som är tillgängliga för alla. Låt oss övertyga dig idag!

51.71 kr
51.71 kr
51.71 kr
51.71 kr