• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Filtri proizvoda

Cijena
Boja
Promjer
Visina
Širina
Svezak

Lončanice za orhideje i čahure

Lonci i obloge za orhideje su ključni za uzgoj i pravilnu njegu ovih prekrasnih biljaka. Da bi vaše orhideje uspješno rasle, potrebni su im lonci prilagođeni njihovoj veličini koji osiguravaju pravilnu cirkulaciju vode i pristup svjetlu. Možda vaše orhideje već trebaju veće lončiće, ili biste željeli da ih prikažete u novim oblogama koje bolje dopunjuju vaš unutarnji dekor? Bez obzira na razlog, srdačno vas pozivamo da pregledate naš asortiman.

Naša online trgovina za vrtlarenje nudi lonce za orhideje “Coubi Dus”, “Coubi Duow” i “Coubi Dsto”, poznate po svojim harmoničnim oblicima i širokom rasponu boja. Posude za uzgoj orhideja ne moraju biti dosadne ili bezbojne – birajte između zelene, narančaste, ružičaste, ljubičaste ili plave i stvorite zanimljiv kontrast s bojama cvjetova vaših biljaka. Ako vaše orhideje još nisu spremne za presađivanje, razmislite o kupnji novih obloga za lončiće u našoj trgovini po iznenađujuće pristupačnim cijenama. Obloge za lončiće “Orchidea” od 12,5 cm i “Flora” od 12,7 cm ističu ljepotu vaših biljaka svojim elegantnim oblicima i živopisnim bojama. Ako preferirate neprozirne posude, razmislite o izvrsnoj oblozi za lonac “Wenus” od 14,6 cm. Ako imate više biljaka slične veličine, kombinirajte ih u zapanjujuću kompoziciju pomoću obloge “Bella” s čipkom i oblogama “Wena” ili “Luna” namijenjenim za dvije orhideje.

Otkrijte više o našoj raznolikosti lonaca i obloga za orhideje. Naša kolekcija obuhvaća širok raspon dizajna i boja, pogodnih za razne aranžmane. Isključivo prodajemo proizvode renomiranih proizvođača, jamčeći visoku kvalitetu i izvanrednu izdržljivost po cijenama pristupačnim svima. Dopustite da vas danas uvjerimo!

4.40
4.40
4.40
4.40