• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Visoki lonci in sadilniki

Če želite majhno dnevno sobo optično povečati ali dodati lahkotnost kateri koli drugi ureditvi, vam bodo visoki rastlinski lonci pomagali doseči zastavljene cilje. Ti vitki zabojniki ne bodo zasedali veliko prostora, a rastlinam zagotavljajo dovolj prostora za razvoj korenin in so videti izjemno elegantno. V vseh lepih barvah jih boste našli v naši spletni vrtni trgovini!

Iščete posodo za manjši obrat? Izberite visok kvadratni lonec "Coubi" 12 x 12 x 20 cm ali visok lonec 20 "26 cm" Lofly Slim ". Kakšno barvo iščete - kremno ali čisto belo, cafe latte ali stilsko kamnito sivo? Hitro boste videli, da ti predlogi tvorijo le del našega izbora barv. Bi radi gojili velik kaktus ali drobno drevo v visoki posodi? Vsaka rastlina bo videti čudovito v visokem okroglem lončku velikosti 25 x 47 cm. Še posebej priporočamo živo fuksija-roza in apno zelena ter univerzalne črne barvne različice tega izdelka. Sodobne klasične notranje ureditve bodo odlično dopolnile lončke "Lilia" z dletnim vzorcem, ki so videti, kot da bi bili ročno izdelani. Visoki lonci "Finezja" z zaključkom, ki posnemajo ratanje, in velikimi lonci "Sahara" - subtilne oblike, vendar trpežni in odporni proti zmrzali - so po drugi strani idealna izbira za balkone in terase. Nudimo tudi pestro izbiro visokih rastlin z vložki. Koristili bi jim na domovih tistih ljubiteljev rastlin, ki ponavadi preplavijo svoje zelene prijatelje. Vložek omogoča, da voda odteče in ščiti rastline pred zmrzovanjem. Okrasno vtisnjeni okrogli lonci "Makata" in "Diament" so vsekakor vredni vaše pozornosti.

Največji izbor visokih loncev in sadilnikov po najbolj konkurenčnih cenah boste našli tukaj, v naši trgovini. Nudimo samo blago vrhunske kakovosti, izdelano iz trpežnih, trdnih, estetskih materialov. Vabimo vas, da pobrskate po naši ponudbi in vam želimo lepo nakupovanje!