• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva od ruža

Gnojiva od ruža oslobodit će vas dilema u vezi s pravilnim dodavanjem grmlja koje vlada nad vašim vrtom. Trebate li odabrati organsko ili mineralno gnojivo? Hoće li tekućina ili granulirani djelovati brže? Trebam li ići na trenutne rezultate ili dugotrajne performanse? Pomoći ćemo vam da odgovorite na ova i druga pitanja u vezi s gnojidbom.

To je stvarno jednostavno: odaberite proizvod s donjeg popisa, kliknite ili dodirnite njegov naziv i pročitajte opis koji smo pripremili za vas. Ove karakteristike reći će vam sve što biste trebali znati o izvedbi i rezultatima proizvoda. To vam omogućuje odabir proizvoda koji bi udovoljio svim vašim zahtjevima i očekivanjima. Naša internetska vrtna trgovina s ponosom predstavlja širok izbor izvrsnih gnojiva od ruža vodećih proizvođača proizvoda za njegu biljaka. Svi ovdje dostupni proizvodi su originalna, certificirana roba koja udovoljava strogim zahtjevima EU.

Nudimo vrhunska granulirana gnojiva za ruže, poput gnojiva ruže s mikrohranjivima iz Targeta u malim i velikim pakiranjima, ruže Hortifoska (fosforno-kalijsko gnojivo za vrtne biljke) tvrtke Agrecol, dugotrajnog gnojiva ruže tvrtke Substal i Florovitove "100 dni "(100 dana) Gnojivo za ruže i ostale cvjetnice. Posljednja dva mogu se primijeniti samo svaka 3 mjeseca. Ako vaši cvjetajući grmovi imaju pjegavo lišće, imaju tendenciju da žuti i daju malo ili nimalo cvjetova, poduprite ih hitnim gnojivom za ruže "Magiczna Siła" (Magical Power) iz Substrala ili gnojivom za ruže i cvjetnice iz Zielony Doma u obliku gotovog -koristiti kantu za zalijevanje. Također imamo učinkovite tekuće koncentrate s makro i mikroelementima koji se mogu koristiti pri svakom zalijevanju kako bi potaknuli ruže na još obilnije cvjetanje - pogledajte tekuće gnojivo "Okazałe Kwiaty" (Bujno cvijeće) iz Targeta i Agrecol Tekuće koncentrirano gnojivo ruže.

Usporedite naše cijene s drugim internetskim trgovinama, napravite narudžbu, iskoristite mogućnost besplatne dostave i kupujte povoljno, brzo i povoljno. Mi to omogućujemo - uvjerite se sami i pridružite se redovima naših zadovoljnih stalnih kupaca!