• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva od ruža

Gnojiva za ruže rješenje su za dileme u vezi s pravilnim dodatkom hranjivih tvari grmovima koji vladaju vašim vrtom. Odaberete li organsko ili mineralno gnojivo? Je li tekuće ili granulirano bolje za brže rezultate? Trebate li se odlučiti za odmah vidljive rezultate ili dugotrajnu učinkovitost? Tu smo da vam pomognemo odgovoriti na ta i druga pitanja vezana uz gnojenje.

Izbor pravog proizvoda je jednostavan: pregledajte popis u nastavku, kliknite ili dodirnite naziv proizvoda i pročitajte detaljan opis koji smo pripremili za vas. Ti opisi pružaju bitne informacije o učinkovitosti i rezultatima proizvoda, omogućavajući vam da odaberete onaj koji ispunjava sve vaše zahtjeve i očekivanja. Naša online trgovina za vrt s ponosom nudi širok izbor visokokvalitetnih granuliranih gnojiva za ruže vodećih proizvođača za njegu biljaka. Svi proizvodi su originalni, certificirani i udovoljavaju strogim EU standardima.

Nudimo premium granulirana gnojiva poput Targetovog Ružinog gnojiva s mikronutrijentima u različitim pakiranjima, Agrecolovog Rose Hortifoske (gnojiva s fosforom i kalijem za vrtno bilje), Substalovog Dugotrajnog Ružinog gnojiva i Florovitovog "100 dana" gnojiva za ruže i druge cvjetajuće biljke koje se moraju primjenjivati samo svaka tri mjeseca. Ako vaše cvjetne grmove muče mrlje na lišću, žutjenje ili daju malo ili nimalo cvjetova, isprobajte Substralovo "Čarobnu Snagu" Hitno Ružino gnojivo ili Zielony Domovo gnojivo za ruže i cvjetne biljke u gotovom obliku za zalijevanje. Također nudimo učinkovite tekuće koncentrate s makro- i mikronutrijentima za upotrebu uz svako zalijevanje, potičući ruže na obilnije cvjetanje - provjerite Targetovu "Bujno Cvjeće" Tekuće Ružino gnojivo i Agrecolov Tekući Koncentrirani Ružino gnojivo.

Usporedite naše cijene s drugim online trgovinama, naručite, uživajte u besplatnoj dostavi i kupujte učinkovito, brzo i praktično. Iskusite našu uslugu i pridružite se našoj zajednici zadovoljnih redovnih kupaca!