• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Trandafiri

Îngrășămintele pentru trandafiri sunt soluția pentru dilemele legate de suplimentarea corespunzătoare a tufișurilor care domnesc în grădina ta. Alegi îngrășăminte organice sau minerale? Este mai bun îngrășământul lichid sau granulat pentru rezultate mai rapide? Ar trebui să optezi pentru rezultate imediate sau performanțe de lungă durată? Suntem aici pentru a te ajuta să răspunzi la aceste întrebări și la altele legate de îngrășăminte.

Selectarea produsului potrivit este simplă: navighează în lista de mai jos, dă clic sau atinge numele unui produs și citește descrierea detaliată pe care am pregătit-o pentru tine. Aceste descrieri furnizează informații esențiale despre performanța și rezultatele produsului, permițându-ți să alegi cel care îndeplinește toate cerințele și așteptările tale. Magazinul nostru online pentru grădină oferă cu mândrie o gamă largă de îngrășăminte premium pentru trandafiri de la producători de top de produse pentru îngrijirea plantelor. Toate produsele sunt originale, certificate și respectă standardele stricte ale UE.

Punem la dispoziție îngrășăminte granulate premium, cum ar fi Îngrășământul pentru trandafiri Target cu micronutrienți în diverse dimensiuni de ambalaj, Rose Hortifoska de la Agrecol (îngrășământ fosfor-potasiu pentru plantele de grădină), Îngrășământul de trandafir de lungă durată de la Substal și Îngrășământul "100 de zile" de la Florovit pentru trandafiri și alte plante înfloritoare, care necesită doar aplicare la fiecare trei luni. Dacă tufișurile tale înfloritoare au frunze cu pete, devin galbene sau produc puține sau deloc flori, încearcă Îngrășământul de trandafir de urgență "Putere magică" de la Substral sau Îngrășământul pentru trandafiri și plante înfloritoare de la Zielony Dom într-un recipient de udare gata de folosire. Oferim și concentrate lichide eficiente cu macro- și micronutrienți pentru utilizare la fiecare udare, încurajând trandafirii să înflorească mai abundent - verifică Îngrășământul lichid pentru trandafiri "Flori exuberante" de la Target și Îngrășământul lichid concentrat pentru trandafiri de la Agrecol.

Compară prețurile noastre cu cele ale altor magazine online, plasează o comandă, bucură-te de livrare gratuită și cumpără eficient, rapid și comod. Experimentează serviciul nostru și alătură-te comunității noastre de clienți reguli și mulțumiți!