• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Trandafiri

Îngrășămintele cu trandafiri vă vor elibera de dilemele privind suplimentarea adecvată a arbuștilor care domnesc peste grădina dvs. Ar trebui să alegeți un îngrășământ organic sau mineral? Va funcționa mai rapid lichidul sau granulatul? Ar trebui să caut rezultate imediate sau performanțe de lungă durată? Vă vom ajuta să răspundeți la aceste întrebări și la alte întrebări legate de fertilizare.

Acest lucru este foarte ușor: alegeți un produs din lista de mai jos, faceți clic sau atingeți numele acestuia și citiți descrierea pe care v-am pregătit-o pentru dvs. Aceste caracteristici vă vor spune tot ce trebuie să știți despre performanța și rezultatele produsului. Acest lucru vă permite să alegeți produsul care ar satisface toate cerințele și așteptările dvs. Magazinul nostru online de grădină este mândru să prezinte o selecție largă de îngrășăminte excelente de trandafiri de la principalii producători de produse de îngrijire a plantelor. Toate produsele disponibile aici sunt produse originale, certificate și care îndeplinesc cerințele stricte ale UE.

Oferim îngrășăminte cu trandafiri granulați de calitate superioară, precum îngrășământul cu trandafiri cu micronutrienți de la Target în pachete mici și mari, trandafirul Hortifoska (îngrășământ fosfor-potasiu pentru plantele de grădină) de la Agrecol, îngrășământul trandafir de lungă durată de la Substal și Florovit's "100 dni "(100 zile) Îngrășământ pentru trandafiri și alte plante cu flori. Ultimele două pot fi aplicate numai la fiecare 3 luni. Dacă arbuștii înfloriți au frunze pătate, tind să se îngălbenească și să producă puține sau deloc flori, susțineți-le cu îngrășământul de urgență "Magiczna Siła" (Puterea magică) de urgență de la Substral sau cu îngrășământul pentru plante cu flori și flori de la Zielony Dom sub formă de gata -puterea de folosit. De asemenea, avem concentrate lichide eficiente cu macro și micronutrienți care pot fi folosiți la fiecare udare pentru a stimula trandafirii la o înflorire și mai abundentă - aruncați o privire la îngrășământul lichid de trandafiri „Okazałe Kwiaty” (Flori exuberante) de la Target și Agrecol Îngrășământ lichid concentrat cu trandafiri.

Comparați prețurile noastre cu alte magazine online, faceți o comandă, profitați de opțiunea de livrare gratuită și cumpărați în mod eficient, rapid și convenabil. Facem acest lucru posibil - vedeți singur și alăturați-vă rândurilor clienților noștri obișnuiți mulțumiți!

Îngrășământ cu trandafiri - Vezi muguri - Target® - 150 g - -10%
26.33 leu 29.26 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ lichid cu trandafiri - „Flori mari” - Target® - 1 litru - -10%
34.67 leu 38.52 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ pentru trandafiri și plante cu flori - Florovit® - 1 kg - -10%
42.44 leu 47.16 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ mineral cu trandafiri - Compo® - 1 l - -10%
51.44 leu 57.16 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ cu trandafiri cu micronutrienți - Target® - 1 kg - -10%
57.00 leu 63.33 leu
Promoția se încheie
"100 dni" (100 de zile) Îngrășământ de trandafir de lungă durată - Substral® - 1 kg - -10%
80.14 leu 89.04 leu
Promoția se încheie
Vaccin micorizic pentru trandafiri - -10%
90.00 leu 100.00 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ cu trandafiri cu micronutrienți - Target® - 4 kg - -10%
124.10 leu 137.89 leu
Promoția se încheie