• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Ruusulannoitteet

Ruusulannoitteet vapauttavat sinut ongelmista, jotka koskevat puutarhasi hallitsevien pensaiden asianmukaista täydentämistä. Pitäisikö sinun valita orgaaninen tai mineraalilannoite? Toimiiko neste tai rakeistettu nopeammin? Pitäisikö minun pyrkiä välittömiin tuloksiin tai pitkäaikaiseen suorituskykyyn? Autamme sinua vastaamaan näihin ja muihin lannoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Tämä on todella helppoa: valitse tuote alla olevasta luettelosta, napsauta tai napauta sen nimeä ja lue meille laatimamme kuvaus. Nämä ominaisuudet kertovat sinulle kaiken, mitä sinun pitäisi tietää tuotteen suorituskyvystä ja tuloksista. Näin voit valita tuotteen, joka täyttää kaikki vaatimukset ja odotukset. Puutarhakauppamme esittelee ylpeänä laajan valikoiman erinomaisia ruusulannoitteita johtavilta kasvihoitotuotteiden valmistajilta. Kaikki täällä olevat tuotteet ovat alkuperäisiä, sertifioituja tuotteita, jotka täyttävät tiukat EU: n vaatimukset.

Tarjoamme korkealaatuisia rakeistettuja ruusulannoitteita, kuten pienet ja suuret pakkaukset Targetin ruusulannoitteesta mikroravinteilla, Agrecolin Rose Hortifoska (puutarhakasvien fosforikaliumlannoite), Substalin pitkäikäinen ruusulannoite ja Florovitin 100 dni "(100 päivää) lannoite ruusuille ja muille kukkakasveille. Kaksi viimeksi mainittua voidaan soveltaa vain 3 kuukauden välein. Jos kukkivilla pensailla on täplikkäitä lehtiä, ne ovat yleensä keltaisia ja tuottavat vain vähän tai ei ollenkaan kukkia, tue niitä "Magiczna Siła" (Magical Power) -hätäroosilannoitteella Substralista tai ruusu- ja kukkaviljelmälannoitteella Zielony Domista valmiina. -käyttöön tarkoitettu kastelukannu. Meillä on myös tehokkaita nestemäisiä tiivisteitä, joissa on makro- ja hivenravinteita ja joita voidaan käyttää jokaisessa kastelussa ruusujen stimuloimiseksi entistäkin runsaammaksi - katso Targetin "Okazałe Kwiaty" (Exuberant Flowers) nestemäinen ruusulannoite ja Agrecol Nestemäinen tiivistetty ruusulannoite.

Vertaa hintoja muihin verkkokauppoihin, tee tilaus, hyödynnä ilmaista toimitusvaihtoehtoa ja tee ostoksia kustannustehokkaasti, nopeasti ja kätevästi. Teemme sen mahdolliseksi - katso itse ja liity tyytyväisten kanta-asiakkaidemme joukkoon!

Ruusulannoite - Katso silmut - Target® - 150 g - -10%
5.33 5.93
Kampanja päättyy
Nestemäinen ruusulannoite - "Suuret kukat" - Target® - 1 litra - -10%
7.02 7.80
Kampanja päättyy
Ruusu- ja kukkakasvien lannoite - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Kampanja päättyy
Mineraalinen ruusulannoite - Compo® - 1 l - -10%
10.42 11.58
Kampanja päättyy
Ruusulannoite mikroravinteilla - Target® - 1 kg - -10%
11.54 12.83
Kampanja päättyy
"100 dni" (100 päivää) Pitkäaikainen ruusulannoite - Substral® - 1 kg - -10%
16.23 18.03
Kampanja päättyy
Mycorrhizal-rokote ruusuille - -10%
18.23 20.25
Kampanja päättyy
Ruusulannoite mikroravinteilla - Target® - 4 kg - -10%
25.13 27.92
Kampanja päättyy