• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Ruusulannoitteet

Ruusulannoitteet ovat vastaus puutarhasi hallitsevien pensaiden oikean lisäravinnon ongelmiin. Valitsetko orgaanisen vai mineraalilannoitteen? Onko nestemäinen vai rakeinen parempi nopeampien tulosten saamiseksi? Pitäisikö sinun valita välittömät tulokset vai pitkäaikainen suorituskyky? Olemme täällä auttaaksemme sinua vastaamaan näihin ja muihin lannoitukseen liittyviin kysymyksiin.

Oikean tuotteen valitseminen on helppoa: selaa alla olevaa luetteloa, napsauta tai kosketa tuotteen nimeä ja lue valmistamamme yksityiskohtainen kuvaus. Nämä kuvaukset tarjoavat olennaista tietoa tuotteen suorituskyvystä ja tuloksista, jotta voit valita sen, joka vastaa kaikkia tarpeitasi ja odotuksiasi. Verkkopuutarhamyymälämme ylpeilee laajasta valikoimasta korkealaatuisia ruusulannoitteita johtavilta kasvienhoitotuotteiden valmistajilta. Kaikki tuotteet ovat alkuperäisiä, sertifioituja ja noudattavat tiukkoja EU-standardeja.

Tarjoamme premium-luokan rakeisia ruusulannoitteita, kuten Targetin Ruusulannoitetta Mikroravinteilla eri pakkauskooissa, Agrecolin Rose Hortifoskaa (fosfori-kaliumlannoitetta puutarhakasveille), Substalin Pitkävaikutteista Ruusulannoitetta ja Florovitin "100 dni" (100 päivää) Ruusuille ja muille kukkiville kasveille, jotka tarvitsevat vain kolmen kuukauden välein tapahtuvaa levitystä. Jos kukkivat pensaasi näyttävät pilkullisilta lehdiltä, kellertäviltä tai tuottavat vähän tai ei lainkaan kukkia, kokeile Substralin "Taikavoima" Hätäapu Ruusulannoitetta tai Zielony Domin Ruusujen ja kukkivien kasvien lannoitetta käyttövalmiissa kastelukannussa. Tarjoamme myös tehokkaita nestemäisiä tiivisteitä makro- ja mikroravinteilla käytettäväksi jokaisen kastelun yhteydessä, kannustaen ruusuja kukkimaan runsaasti - tutustu Targetin "Loistavat kukat" Nestemäiseen Ruusulannoitteeseen ja Agrecolin Nestemäiseen tiivistettyyn Ruusulannoitteeseen.

Vertaa hintojamme muihin verkkokauppoihin, tee tilaus, nauti ilmaisesta toimituksesta ja tee ostoksia kustannustehokkaasti, nopeasti ja kätevästi. Koe palvelumme ja liity tyytyväisten säännöllisten asiakkaidemme yhteisöön!