• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Розови торове

Торовете за рози са решение на дилеми, свързани с правилното подхранване на храстите, които управляват вашия градина. Избирате ли органични или минерални торове? Жидки или гранулирани са по-добри за по-бързи резултати? Трябва ли да се решите за незабавни или дългосрочни резултати? Ние сме тук, за да ви помогнем да отговорите на тези и други въпроси, свързани с торенето.

Изборът на правилния продукт е лесен: разгледайте списъка по-долу, кликнете или докоснете името на продукта и прочетете подробното описание, което сме подготвили за вас. Тези описания предоставят основна информация за производителността и резултатите на продукта, което ви позволява да изберете този, който отговаря на всички вашите изисквания и очаквания. Нашата онлайн градинска магазин с гордост предлага широк избор от висококачествени торове за рози от водещи производители на продукти за грижа за растенията. Всички продукти са оригинални, сертифицирани и отговарят на строгите стандарти на ЕС.

Предлагаме премиум гранулирани торове като Розовото тор за цели Target с микроелементи в различни размери на опаковката, Розовата Hortifoska на Agrecol (фосфор-калиево тор за градински растения), Дълготрайното Розово тор на Substal и Розовото тор "100 дни" на Florovit за рози и други цветя, които се нанасят само на всеки три месеца. Ако цветните ви храсти имат петна на листата, изжълтяване или произвеждат малко или никакви цветя, опитайте с Розовото торно удобрение "Магическа Сила" на Substral или Розовото и удобрението на Zielony Dom за цветя и рози в готова за употреба форма на лейка. Предлагаме също ефикасни течни концентрати с макро- и микроелементи за употреба с всяко поливане, стимулиращи розите да цъфтят по-обилно - проверете Течното розово торно удобрение "Изобилни цветя" на Target и Течния концентриран розов тор на Agrecol.

Сравнете нашите цени с тези на други онлайн магазини, направете поръчка, наслаждавайте се на безплатна доставка и пазарувайте ефективно, бързо и удобно. Изпитайте нашето обслужване и се присъединете към нашата общност от доволни постоянни клиенти!