• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Rozenmeststoffen

Rozenmeststoffen zullen u bevrijden van de dilemma's met betrekking tot een goede aanvulling van de struiken die over uw tuin heersen. Kies je voor een organische of minerale meststof? Zal de vloeibare of gegranuleerde ene sneller werken? Moet ik gaan voor onmiddellijke resultaten of langdurige prestaties? Wij helpen u deze en andere bemestingsgerelateerde vragen te beantwoorden.

Dit is heel eenvoudig: kies een product uit de onderstaande lijst, klik of tik op de naam en lees de beschrijving die we voor u hebben opgesteld. Deze kenmerken vertellen u alles wat u moet weten over de prestaties en resultaten van het product. Hierdoor kunt u het product kiezen dat aan al uw eisen en verwachtingen voldoet. Onze online tuinwinkel presenteert met trots een brede selectie uitstekende rozenmeststoffen van toonaangevende fabrikanten van plantverzorgingsproducten. Alle producten die hier verkrijgbaar zijn, zijn originele, gecertificeerde goederen die voldoen aan strenge EU-eisen.

Wij bieden gegranuleerde rozenmeststoffen van topkwaliteit, zoals de rozenmeststof met micronutriënten van Target in kleine en grote verpakkingen, de rozenhortifoska (fosfor-kaliummeststof voor tuinplanten) van Agrecol, de langdurige rozenmeststof van Substal en Florovit's "100 dni "(100 dagen) Meststof voor rozen en andere bloeiende planten. De laatste twee kunnen slechts om de 3 maanden worden aangebracht. Als uw bloeiende struiken gevlekte bladeren hebben, de neiging hebben om geel te worden en weinig of geen bloemen te produceren, ondersteun ze dan met de "Magiczna Siła" (Magical Power) Emergency Rose Fertilizer van Substral of de Rose and Flowering Plant Fertilizer van Zielony Dom in de vorm van een kant-en-klare te gebruiken gieter. We hebben ook efficiënte vloeibare concentraten met macro- en micronutriënten die bij elke watergift kunnen worden gebruikt om rozen te stimuleren tot nog meer uitbundige bloei - bekijk de "Okazałe Kwiaty" (Exuberant Flowers) Liquid Rose Fertilizer van Target en de Agrecol Vloeibare geconcentreerde rozenmeststof.

Vergelijk onze prijzen met andere online winkels, plaats een bestelling, profiteer van de gratis bezorgoptie en winkel voordelig, snel en gemakkelijk. Wij maken het mogelijk - overtuig uzelf en sluit u aan bij onze tevreden vaste klanten!

Rozenmeststof - See of Buds - Target® - 150 g - -10%
5.33 5.93
Promotie eindigt
Vloeibare rozenmeststof - "Grote bloemen" - Target® - 1 liter - -10%
7.02 7.80
Promotie eindigt
Meststof voor rozen en bloeiende planten - Florovit® - 1 kg - -10%
8.60 9.55
Promotie eindigt
Extra langwerkende meststof - rozen en andere tuinbloemen - Florovit® - 300 g - -10%
9.15 10.17
Promotie eindigt
"100 dni" (100 dagen) meststof voor rozen en andere bloeiende heesters - Florovit® - 1 kg - -10%
10.09 11.21
Promotie eindigt
Minerale rozenmest - Compo® - 1 l - -10%
10.42 11.58
Promotie eindigt
Rozenmeststof met micronutriënten - Target® - 1 kg - -10%
11.54 12.83
Promotie eindigt
"100 dni" (100 dagen) Langdurige rozenmeststof - Substral® - 1 kg - -10%
16.23 18.03
Promotie eindigt
Mycorrhiza-vaccin voor rozen - -10%
18.23 20.25
Promotie eindigt
Rozenmeststof met micronutriënten - Target® - 4 kg - -10%
25.13 27.92
Promotie eindigt