Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива за руже

Ђубриво од ружа ослободиће вас дилема у вези са правилним додавањем грмља које влада над вашом баштом. Да ли бисте требали изабрати органско или минерално ђубриво? Да ли ће течност или гранулисани деловати брже? Да ли треба да идем на тренутне резултате или дуготрајне перформансе? Помоћи ћемо вам да одговорите на ова и друга питања у вези са оплодњом.

Ово је заиста лако: одаберите производ са доње листе, кликните или додирните његово име и прочитајте опис који смо припремили за вас. Ове карактеристике ће вам рећи све што бисте требали знати о перформансама производа и резултатима. То вам омогућава да изаберете производ који ће задовољити све ваше захтеве и очекивања. Наша Интернет продавница баште с поносом представља широк избор изврсних ђубрива од ружа водећих произвођача производа за негу биљака. Сви овде доступни производи су оригинална, сертификована роба која испуњава строге захтеве ЕУ.

Нудимо гранулисана ђубрива врхунског квалитета, као што су ђубриво руже са микроелементима из Таргета у малим и великим паковањима, ружа Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке) компаније Агрецол, дуготрајно ђубриво руже компаније Субстал и Флоровит-ов „100 дни "(100 дана) Ђубриво за руже и друге цветне биљке. Последња два се могу применити само свака 3 месеца. Ако ваши цветајући грмови имају пегаво лишће, имају тенденцију да пожуте и дају мало или нимало цветова, подуприте их хитним ђубривом руже „Магицзна Сиłа“ (Магицал Повер) из Субстрала или ђубривом ружа и цветних биљака из Зиелони Дома у облику готовог -користити канту за заливање. Такође имамо ефикасне течне концентрате са макро- и микрохрањивим састојцима који се могу користити при сваком заливању како би подстакли руже на још обилније цветање - погледајте течно ђубриво „Оказаłе Квиати“ (Бујно цвеће) из Таргета и Агрецол Течно концентровано ђубриво руже.

Упоредите наше цене са другим интернет продавницама, направите поруџбину, искористите могућност бесплатне испоруке и купујте повољно, брзо и повољно. Ми то омогућавамо - уверите се сами и придружите се редовима наших задовољних сталних купаца!

Nema proizvoda u ovom odeljku