• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Rosgödselmedel

Rosgödselmedel är lösningen på dilemman rörande rätt komplettering av buskar som härskar över din trädgård. Väljer du organisk eller mineralgödsel? Är flytande eller kornig bättre för snabbare resultat? Borde du välja omedelbara resultat eller långvarig prestanda? Vi finns här för att hjälpa dig att besvara dessa och andra frågor relaterade till gödsling.

Att välja rätt produkt är enkelt: bläddra i listan nedan, klicka eller tryck på produktnamnet och läs den detaljerade beskrivningen vi har förberett för dig. Dessa beskrivningar ger väsentlig information om produkternas prestanda och resultat och gör det möjligt för dig att välja den som uppfyller alla dina krav och förväntningar. Vår online-trädgårdsbutik erbjuder stolt ett brett urval av högkvalitativa rosgödselmedel från ledande tillverkare av växtskötselförnödenheter. Alla produkter är original, certifierade och uppfyller strikta EU-standarder.

Vi har premium korniga rosgödselmedel som Target's Rosgödselmedel med Mikronäringsämnen i olika förpackningsstorlekar, Agrecols Ros Hortifoska (en fosfor-kaliumgödsel för trädgårdsväxter), Substals Långvariga Rosgödselmedel, och Florovits "100 dni" (100 dagar) Gödselmedel för Rosor och andra blommande växter, som endast behöver appliceras var tredje månad. Om dina blommande buskar visar fläckiga blad, gulnande eller producerar få eller inga blommor, prova Substrals "Magisk Kraft" Nödgödselmedel eller Zielony Doms Ros- och Blommande Växtgödsel i färdig att använda vattenkannaform. Vi erbjuder även effektiva flytande koncentrat med makro- och mikronäringsämnen för användning vid varje vattning, vilket uppmuntrar rosor att blomstra rikligare - kolla in Targets "Okazałe Kwiaty" Flytande Rosgödselmedel och Agrecols Flytande Koncentrerat Rosgödselmedel.

Jämför våra priser med andra online-butiker, lägg en beställning, njut av gratis leverans och handla kostnadseffektivt, snabbt och bekvämt. Upplev vår service och gå med i vår gemenskap av nöjda återkommande kunder!