• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Rózsa Műtrágyák

A rózsatápok a kerted felett uralkodó bokrok megfelelő kiegészítésének dilemmáira nyújtanak megoldást. Választasz szerves vagy ásványi tápoldatot? A folyékony vagy a szemcsés jobb a gyorsabb eredményekért? Azonnali eredményeket vagy hosszú távú teljesítményt választasz? Itt vagyunk, hogy segítsünk neked válaszolni ezekre és más trágyázással kapcsolatos kérdéseidre.

A megfelelő termék kiválasztása egyszerű: böngéssz az alábbi listában, kattints vagy érintsd meg a termék nevét, és olvasd el a számodra előkészített részletes leírást. Ezek a leírások alapvető információkat nyújtanak a termék teljesítményéről és eredményeiről, lehetővé téve számodra, hogy kiválaszd azt, amely megfelel minden követelményednek és elvárásodnak. Online kertészeti üzletünk büszkén kínál számos vezető növényápolási gyártó prémium szemcsés rózsatápot. Minden termék eredeti, tanúsított és szigorú EU-szabványoknak megfelelő.

Kiemelt szemcsés rózsatápokat kínálunk, például a Target Rózsatápot Mikroelemekkel különböző csomagméretekben, az Agrecol Rose Hortifoska (foszfor-kálium trágya kertnövények számára), a Substal Hosszú Hatású Rózsatáp és a Florovit "100 dni" (100 nap) Rózsákhoz és más virágokhoz használható trágya, amelyet csak három havonta kell alkalmazni. Ha a virágzó bokrok foltos leveleket mutatnak, sárgulnak vagy keveset vagy egyáltalán nem hoznak virágokat, próbáld ki a Substral "Varázserő" Sürgősségi Rózsatápot vagy a Zielony Dom Rózsákhoz és Virágzó Növényekhez készített készenlétben lévő locsolókannás trágyát. Hatékony folyékony koncentrátumokat is kínálunk makro- és mikroelemekkel, amelyeket minden öntözéskor lehet használni, hogy ösztönözzék a rózsákat dúsabb virágzásra - nézd meg a Target "Bővirágzás" Folyékony Rózsatápot és az Agrecol Folyékony Koncentrált Rózsatápot.

A mi árainkat összehasonlíthatod más online üzletek áraival, rendelj és élvezd a ingyenes szállítást, és vásárolj gazdaságosan, gyorsan és kényelmesen. Tapasztald meg szolgáltatásunkat, és csatlakozz elégedett állandó vásárlóink közösségéhez!