• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Rózsa műtrágyák

A rózsa műtrágyák megszabadítanak a dilemmáktól a kertjében uralkodó cserjék megfelelő pótlása kapcsán. Szerves vagy ásványi műtrágyát válasszon? A folyadék vagy a granulált gyorsabban fog működni? Azonnali eredményekért vagy tartós teljesítményért kell mennem? Segítünk megválaszolni ezeket és a trágyázással kapcsolatos kérdéseket.

Ez nagyon egyszerű: válasszon egy terméket az alábbi listából, kattintson vagy érintse meg a nevét, és olvassa el az Ön számára készített leírást. Ezek a tulajdonságok mindent elmondanak, amit tudnia kell a termék teljesítményéről és eredményeiről. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza azt a terméket, amely megfelel minden követelményének és elvárásának. Online kerti áruházunk büszkén mutatja be a kiváló növényvédő szerek kiváló gyártásának kiváló rózsaműtrágyáit. Minden itt kapható termék eredeti, tanúsított áru, amely megfelel a szigorú EU-követelményeknek.

Prémium minőségű granulált rózsa műtrágyákat kínálunk, mint például a Target rosttrágya mikrotápanyagokkal kis és nagy kiszerelésben, a Rose Hortifoska (foszfor-kálium műtrágya kerti növényekhez) az Agrecol-tól, a tartós rózsa műtrágya a Substal-tól és a Florovit "100". dni "(100 nap) műtrágya rózsákhoz és más virágos növényekhez. Ez utóbbi kettő csak 3 havonta alkalmazható. Ha virágzó cserjeinek foltos levelei vannak, hajlamosak megsárgulni és alig vagy egyáltalán nem teremnek virágokat, támogassa őket a Substral "Magiczna Siła" (Magical Power) sürgősségi rózstermékével vagy a Zielony Dom rózsa- és virágos növényi műtrágyájával. - használatra öntözőkanna. Hatékony folyékony koncentrátumaink vannak makro- és mikrotápanyagokkal, amelyek minden öntözéskor felhasználhatók a rózsák még nagyobb virágzásának ösztönzésére - vessen egy pillantást a Target "Okazałe Kwiaty" (Exuberant Flowers) folyékony rózsa műtrágyájára és az Agrecol Folyékony koncentrált rózsaműtrágya.

Hasonlítsa össze árainkat más online áruházakkal, rendeljen, vegye igénybe az ingyenes szállítási lehetőséget, és vásároljon költséghatékonyan, gyorsan és kényelmesen. Lehetővé tesszük - nézze meg Ön is, és csatlakozzon elégedett törzsvásárlóink sorához!

Rózsa műtrágya - Rügyek megtekintése - Target® - 150 g - -10%
1,939 Ft 2,155 Ft
A promóció véget ér
Folyékony rózsás műtrágya - "Nagy virágok" - Target® - 1 liter - -10%
2,553 Ft 2,836 Ft
A promóció véget ér
Rózsa és virágos növények műtrágyája - Florovit® - 1 kg - -10%
3,125 Ft 3,473 Ft
A promóció véget ér
Ásványi rózsa műtrágya - Compo® - 1 l - -10%
3,788 Ft 4,209 Ft
A promóció véget ér
Rózsa műtrágya mikroelemekkel - Target® - 1 kg - -10%
4,197 Ft 4,664 Ft
A promóció véget ér
"100 dni" (100 nap) Tartós rózsaműtrágya - Substral® - 1 kg - -10%
5,901 Ft 6,556 Ft
A promóció véget ér
Mycorrhizális vakcina rózsákra - -10%
6,627 Ft 7,364 Ft
A promóció véget ér
Rózsa műtrágya mikroelemekkel - Target® - 4 kg - -10%
9,138 Ft 10,154 Ft
A promóció véget ér