Baja mawar

Baja mawar akan membebaskan anda dari dilema mengenai penambahan pokok renek yang tepat di taman anda. Sekiranya anda memilih baja organik atau mineral? Adakah cecair atau butiran berfungsi lebih cepat? Sekiranya saya mencari hasil segera atau prestasi jangka panjang? Kami akan membantu anda menjawab soalan-soalan yang berkaitan dengan persenyawaan ini.

Ini sangat mudah: pilih produk dari senarai di bawah, klik atau ketik namanya dan baca keterangan yang kami sediakan untuk anda. Ciri-ciri ini akan memberitahu anda semua yang anda harus tahu mengenai prestasi dan hasil produk. Ini membolehkan anda memilih produk yang akan memenuhi semua keperluan dan harapan anda. Kedai taman dalam talian kami dengan bangga mempersembahkan pelbagai pilihan baja mawar yang sangat baik dari pengeluar produk penjagaan tanaman terkemuka. Semua produk yang terdapat di sini adalah barang asli dan diperakui yang memenuhi syarat EU yang ketat.

Kami menawarkan baja mawar granul berkualiti tinggi, seperti Pupuk Mawar dengan Mikronutrien dari Target dalam pek kecil dan besar, Rose Hortifoska (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun) dari Agrecol, Pupuk Mawar Berkepanjangan dari Substal dan Florovit's "100" dni "(100 hari) Baja untuk Mawar dan Tumbuhan Berbunga yang lain. Dua yang terakhir boleh digunakan setiap 3 bulan sahaja. Sekiranya pokok renek berbunga anda mempunyai daun yang berbintik-bintik, cenderung menguning dan menghasilkan sedikit atau tidak ada bunga, sokonglah mereka dengan "Magiczna Siła" (Magical Power) Baja Mawar Darurat dari Substral atau Baja Tumbuhan Mawar dan Bunga dari Zielony Dom dalam bentuk siap - tin penyiram untuk digunakan Kami juga mempunyai konsentrat cecair yang efisien dengan nutrien makro dan mikron yang dapat digunakan dengan setiap penyiraman untuk merangsang bunga mawar sehingga mekar lebih banyak - lihatlah "Okazałe Kwiaty" (Bunga Berlebihan) Pupuk Mawar Cair dari Target dan Agrecol Baja Mawar pekat cecair.

Bandingkan harga kami dengan kedai dalam talian yang lain, buat pesanan, manfaatkan pilihan penghantaran percuma dan berbelanja dengan kos efektif, cepat dan selesa. Kami memungkinkan - lihat sendiri dan sertai barisan pelanggan tetap kami yang berpuas hati!

There are no products in this section