Benih Jagung

Semak benih yang ditawarkan di kedai dalam talian kami - mungkin benih jagung akan membangkitkan minat anda? Kami mempunyai pelbagai pilihan pelbagai jenis sayur-sayuran ini, yang boleh dimakan dan hiasan.

Sekiranya anda menganggap jagung manis yang menghasilkan jagung yang sangat manis, pilihlah benih "Gucio". "Ramondia" adalah satu lagi kultivar yang sesuai dengan cadangan kami. Ia juga mempunyai gandum kuning atau putih yang manis yang akan menghiasi taman anda di balai bunga pada musim panas. Jagung varieti yang dinyatakan di atas boleh dimakan direbus atau dalam salad. Sekiranya anda suka popcorn, anda perlu memilih biji jagung "Dobosz". Ia agak kurang bijak dalam penanaman dan anda akan dapat melihat dengan serta-merta, apabila anak buahnya siap dituai. Orang yang menjaga makanan yang sihat harus tahu bahawa pucuk adalah sumber yang kaya dengan banyak nutrien - vitamin, mineral atau enzim. Itulah sebabnya anda akan menemui biji benih yang tumbuh di kedai kami, dari mana anda akan dapat menumbuhkan tumbuh-tumbuhan dan menikmatinya sebagai makanan ringan yang sihat dan lazat. Kami juga mencadangkan jagung hiasan, yang cobs sesuai dengan semua pengaturan segar dan kering dan bunga. Ia mengeluarkan pelbagai hal berkembang yang terdiri daripada, bergantung kepada varieti, campuran biji kuning, putih, hitam dan merah.

Apa yang membuatkan kita makan jagung? Pertama sekali ia menjadi sumber vitamin, mineral dan antioksidan yang kaya. Produk jagung dan jagung sendiri termasuk dalam diet banyak orang yang alah kepada gluten.