• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Majsfrön

Kolla in fröna som erbjuds i vår onlinebutik; kanske vår kategori Majsfrön fångar ditt intresse? Vi är stolta över att erbjuda ett brett urval av olika majssorter, lämpliga både för matlagning och dekorativa ändamål.

Om du är intresserad av att odla sötmajs med extraordinärt söta kärnor, överväg sorten "Gucio". "Ramondia" är en annan variant som vi starkt rekommenderar, med lika söta gula eller vita kärnor som kommer att pryda din trädgård på kolvar när sommaren kommer. Majs från dessa sorter kan njutas kokta eller i sallader. För popkornentusiaster rekommenderar vi popkornfrön av typen "Dobosz". De är relativt lätta att odla, och du kommer snabbt att känna igen när deras kolvar är mogna och redo att skördas. Om du är hälsomedveten kommer du att vara glad att veta att groddar är en rik källa till näringsämnen: vitaminer, mineraler och enzymer. Det är därför vår kategori Majsfrön även inkluderar groddfrön, vilket gör att du kan odla dina egna näringsrika groddar för en hälsosam och smakfull snacks. Dessutom erbjuder vi dekorativa majssorter vars kolvar gör imponerande tillskott till både färska och torkade blomsterarrangemang. De producerar flerfärgade blomställningar, med kärnor som kommer i en blandning av gult, vitt, svart och rött, beroende på sorten.

Så varför välja majs? Huvudsakligen är det en näringsrik mat, rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter. Majsbaserade produkter är också en grundläggande livsmedelsvara för många personer med känslighet för gluten.