• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Семена от царевица

Разгледайте семената, които предлагаме в нашия онлайн магазин - може би категорията ни за Семена от царевица ще ви заинтересува? Гордеем се с широка селекция различни сортове царевица, подходящи както за готвене, така и за декоративни цели.

Ако разглеждате възможността да отгледате сладка царевица с изключително сладки зърна, разгледайте сорта "Гучо". "Рамондия" е още една култивара, която топло препоръчваме и предлага също толкова сладки жълти или бели зърна, които ще украсят вашата градина през лятото на класовете. Царевицата от тези сортове може да се консумира варена или в салати. За любителите на пуканките, препоръчваме семена за пуканки "Добош". Те са относително лесни за отглеждане, и бързо ще забележите, когато класовете им са зрели за бране. Ако ви интересува здравословната храна, ще бъдете доволни да научите, че кълновете са богат източник на хранителни вещества - витамини, минерали и ензими. Затова нашата категория за Семена от царевица включва също семена за зеленчуци, които ви позволяват да отгледате собствени хранителни кълнове за здрава и вкусна закуска. Освен това предлагаме декоративни сортове царевица, чиито класове правят впечатляващи добавки както към свежи, така и към сухи цветни аранжировки. Те произвеждат многоцветни цветоноси със зърна, които се състоят от смеси от жълти, бели, черни и червени зърна, в зависимост от сорта.

И така, защо да изберете царевица? Преди всичко, тя е хранителна храна, богата на витамини, минерали и антиоксиданти. Продуктите от царевица също са стъпка за много хора с непоносимост към глутена.

2.96 лв 4.94 лв
Промоцията приключва
6.28 лв 10.46 лв
Промоцията приключва
7.85 лв 13.09 лв
Промоцията приключва