• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Maïs zaden

Bekijk de zaden die we aanbieden in onze online winkel - misschien trekt onze categorie Maïs zaden uw aandacht? We zijn trots op ons brede assortiment diverse maïsvariëteiten, geschikt voor zowel culinaire als decoratieve doeleinden.

Als u geïnteresseerd bent in het kweken van zoete maïs met buitengewoon zoete korrels, overweeg dan de variëteit "Gucio". "Ramondia" is een andere cultivar die we ten zeerste aanbevelen, met even zoete gele of witte korrels die uw tuin zullen sieren op kolven in de zomer. Maïs van deze variëteiten kan gekookt of in salades genoten worden. Voor popcornliefhebbers raden we de Maïs zaden voor popcorn "Dobosz" aan. Ze zijn relatief eenvoudig te kweken, en u zult snel herkennen wanneer hun kolven rijp zijn en klaar voor de oogst. Als u bezorgd bent om uw gezondheid, zult u blij zijn te weten dat kiemen een rijke bron van voedingsstoffen zijn - vitaminen, mineralen en enzymen. Daarom omvat onze categorie Maïs zaden ook kiemzaden, waarmee u uw eigen voedzame kiemen kunt kweken voor een gezonde en smakelijke snack. Bovendien bieden we decoratieve maïsvariëteiten aan waarvan de kolven prachtige toevoegingen zijn aan zowel verse als gedroogde bloemstukken. Ze produceren veelkleurige bloeiwijzen, met korrels die in een mix van geel, wit, zwart en rood komen, afhankelijk van de variëteit.

Dus waarom kiezen voor maïs? Primair is het een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Maïsproducten zijn ook een basisvoedsel voor veel mensen met glutenintolerantie.