• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme kukuruza

Pregledajte sjeme koje nudimo u našoj online trgovini - možda će vas zanimati naša kategorija Sjeme kukuruza? Ponosimo se širokim izborom različitih sorti kukuruza, prikladnih kako za kuhanje, tako i za dekorativne svrhe.

Ako razmatrate uzgoj slatkog kukuruza s izuzetno slatkim zrncima, razmislite o sorti "Gucio". "Ramondia" je još jedna sorta koju toplo preporučujemo, s jednako slatkim žutim ili bijelim zrncima koja će krasiti vaš vrt na klipovima tijekom ljeta. Kukuruz iz ovih sorti može se konzumirati kuhano ili u salatama. Za ljubitelje kokica preporučujemo sjeme kukuruza za kokice "Dobosz". Relativno ih je lako uzgajati, i brzo ćete primijetiti kada su klipovi zreli za berbu. Ako vodite računa o zdravlju, bit će vam drago znati da su klice bogat izvor hranjivih tvari - vitamina, minerala i enzima. Zato naša kategorija Sjeme kukuruza također uključuje sjeme za klijanje, što vam omogućuje da uzgojite vlastite hranjive klice za zdrav i ukusan međuobrok. Osim toga, nudimo ukrasne sorte kukuruza čiji klipovi čine prekrasan dodatak kako svježim, tako i sušenim cvjetnim aranžmanima. Proizvode višekratno obojane cvatove s zrncima u mješavini žutih, bijelih, crnih i crvenih boja, ovisno o sorti.

Dakle, zašto odabrati kukuruz? Prije svega, to je hranjiva hrana bogata vitaminima, mineralima i antioksidansima. Proizvodi od kukuruza također su osnovna komponenta prehrane mnogih osoba koje su osjetljive na gluten.