• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kukorica vetőmag

Nézd meg az online áruházunkban kínált vetőmagokat - talán a Kukorica vetőmag kategóriánk felkelti az érdeklődésedet? Büszkék vagyunk egy széles választékú különböző kukorica fajtákra, amelyek alkalmasak mind kulináris, mind dekoratív célokra.

Ha érdekel a rendkívül édes magokkal rendelkező édes kukorica termesztése, akkor válaszd a "Gucio" fajtát. A "Ramondia" egy másik termesztett változat, amit nagyon ajánlunk, ugyancsak édes sárga vagy fehér magokkal, amelyek nyáron szépíteni fogják a kertedet a többi kolbával együtt. A fent említett fajták kukoricáját forraltan vagy salátában is élvezheted. A pattogatott kukorica rajongóinak a "Dobosz" pattogó kukorica vetőmagot ajánljuk. Viszonylag könnyű termeszteni, és hamar észre fogod venni, amikor a kolbák érettek és készen állnak a betakarításra. Ha az egészségedre is odafigyelsz, akkor örömmel fogod tudni, hogy a csírák gazdag tápanyagforrás - vitaminokban, ásványi anyagokban és enzimekben. Ezért a Kukorica vetőmag kategóriánk tartalmazza a csíráztatáshoz való vetőmagokat is, amelyekkel saját tápláló csírákat nevelhetsz, és élvezheted őket egészséges, finom snackként. Emellett díszítő kukoricafajtákat is kínálunk, melyeknek a kolbái gyönyörű kiegészítést nyújtanak mind friss, mind szárított virágkompozíciókhoz. Többszínű virágzatot hoznak létre, a magok pedig sárga, fehér, fekete és piros keverékét kínálják, a fajtától függően.

Szóval miért válaszd a kukoricát? Elsősorban azért, mert tápanyagban gazdag élelmiszer, tele vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal. A kukoricából készült termékek továbbá sok gluténérzékeny ember alapvető élelmiszerét alkotják.