• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Maissin siemenet

Tutustu siemeniin, joita tarjoamme verkkokaupassamme - ehkäpä Maissin siemenet -kategoriassamme kiinnittävät huomiosi? Ylpeilemme laajalla valikoimalla erilaisia maissilajikkeita, jotka sopivat sekä ruoanlaittoon että koristeellisiin tarkoituksiin.

Jos olet kiinnostunut kasvattamaan erityisen makeaa maissia erittäin makeilla jyvillä, harkitse "Gucio" -lajiketta. "Ramondia" on toinen viljelykelpoinen lajike, jonka suosittelemme lämpimästi ja joka tarjoaa yhtä makeita keltaisia tai valkoisia jyviä, jotka kaunistavat puutarhaasi kesäisin maissin oljilla. Näiden lajikkeiden maissia voi nauttia keitettynä tai salaatissa. Popcornin ystäville suosittelemme "Dobosz" -popcornin siemeniä. Ne ovat suhteellisen helppoja kasvattaa, ja huomaat nopeasti, milloin niiden oljet ovat kypsiä ja valmiita sadonkorjuuseen. Jos välität terveydestäsi, iloitset siitä, että versot ovat runsas ravintoaineiden lähde - vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä. Siksi Maissin siemenet -kategoriassamme on myös itäviä siemeniä, joiden avulla voit kasvattaa omat ravitsevat versosi terveelliseksi ja herkulliseksi välipalaksi. Tarjoamme myös koristemaissilajikkeita, joiden oljet sopivat upeasti sekä tuoreisiin että kuivattuihin kukka-asetelmiin. Ne tuottavat monivärisiä kukintoja, joiden jyvät tulevat sekoituksena keltaisista, valkoisista, mustista ja punaisista, lajikkeesta riippuen.

Joten miksi valita maissi? Ennen kaikkea se on ravinteikas ruoka, joka on rikas vitamiineissa, mineraaleissa ja antioksidanteissa. Maissituotteet ovat myös monille gluteenille herkille ihmisille peruselintarvike.