Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Цорн Сеедс

Проверите семена која се нуде у нашој онлине продавници - можда ће вам семе кукуруза пробудити интересовање? Располажемо широким избором различитих сорти овог поврћа, јестивог и украсног.

Ако узмете у обзир да узгајате кукуруз који производи изузетно слатко зрно, бирајте семена сорте „Гуцио“. „Рамондиа“ је још једна сорта вредна наше препоруке. Има слично слатко жуто или бело зрно које ће љети украсити ваш врт на клипсима. Кукуруз наведених сорти може се конзумирати у куханим или у салатама. Ако волите кокице, треба да изаберете „Добосз“, кукурузно семе. То је прилично незахтјевно у култивацији и одмах ћете примијетити, када су клипови спремни за бербу. Људи који се брину за здраву храну треба да знају да су клице богат извор многих хранљивих материја - витамина, минерала или ензима. Зато ћете у нашој радњи наћи кукурузно клијање, из којег ћете моћи да узгајате клице и уживате у њима као здрав, укусан залогај. Препоручујемо и украсни кукуруз, чији се клипа добро уклапа у свеже и сушене аранжмане и букете. Производи разнобојне цвасти које се, у зависности од сорте, састоје од мешавине жутог, белог, црног и црвеног семена.

Због чега једемо кукуруз? Прије свега, то је богат извор витамина, минерала и антиоксиданата. Кукурузни производи и сам кукуруз су укључени у исхрану многих људи који су алергични на глутен.