• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de Porumb

Verificați semințele oferite în magazinul nostru online - poate categoria noastră de Semințe de Porumb vă va atrage atenția? Ne mândrim cu o selecție largă de diverse soiuri de porumb potrivite atât pentru gătit, cât și pentru scopuri decorative.

Dacă sunteți interesat să cultivați porumb dulce cu boabe extrem de dulci, luați în considerare soiul "Gucio". "Ramondia" este un alt soi pe care îl recomandăm cu căldură, având boabe la fel de dulci, galbene sau albe, care vor împodobi grădina dvs. pe spicuri în timpul verii. Porumbul din aceste soiuri poate fi consumat fiert sau în salate. Pentru iubitorii de popcorn, vă recomandăm semințele de porumb pentru popcorn "Dobosz". Sunt relativ ușor de crescut, și veți recunoaște rapid când spicurile lor sunt coapte și gata de recoltat. Dacă vă pasă de sănătate, veți fi bucuroși să știți că germeni sunt o sursă bogată de nutrienți - vitamine, minerale și enzime. De aceea, categoria noastră de Semințe de Porumb include și semințe pentru germinare, permițându-vă să cultivați proprii germină pentru o gustare sănătoasă și delicioasă. În plus, oferim soiuri de porumb ornamentale ale căror spice fac adăugări impresionante atât la aranjamentele florale proaspete, cât și la cele uscate. Acestea produc inflorescențe multicolore, cu boabe care vin într-o combinație de galben, alb, negru și roșu, în funcție de soi.

Deci de ce să alegeți porumbul? În primul rând, este un aliment bogat în nutrienți, bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Produsele din porumb sunt, de asemenea, o componentă de bază pentru multe persoane cu sensibilitate la gluten.