• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Seminte de porumb

Verificați semințele oferite în magazinul nostru online - poate că semințele de porumb vă va trezi interesul? Avem o gamă largă de varietăți diferite de legume disponibile, atât comestibile, cât și ornamentale.

Dacă luați în considerare creșterea porumbului dulce care produce boabe extrem de dulci, alegeți semințele din soiul "Gucio". "Ramondia" este un alt cultivar care merită recomandarea noastră. Are în mod asemănător și granule dulci galbene sau albe, care ar împodobi grădina dvs. pe vărsare în vară. Porumbul din soiurile menționate mai sus poate fi consumat fiert sau în salate. Dacă vă place popcorn, trebuie să alegeți semințele de porumb "Dobosz". Este destul de lipsită de importanță în cultivare și veți observa instantaneu, când găinile sale sunt pregătite să fie recoltate. Oamenii care au grijă de alimente sănătoase ar trebui să știe că mugurii sunt o sursă bogată de multe substanțe nutritive - vitamine, minerale sau enzime. Acesta este motivul pentru care veți găsi semințe de germinare a porumbului în magazinul nostru, de unde veți putea să creșteți lămâi și să vă bucurați de ele ca o gustare sănătoasă, delicioasă. De asemenea, recomandăm porumbul ornamental, ale cărui știuleți se potrivesc bine în toate aranjamentele și buchetele proaspete și uscate. Produce inflorescențe multicolore constând, în funcție de soi, dintr-un amestec de semințe galbene, albe, negre și roșii.

Ce ne face să mâncăm porumb? Mai intai constituie o bogata sursa de vitamine, minerale si antioxidanti. Produsele din porumb și porumbul în sine sunt incluse în dieta multor oameni alergici la gluten.

10.40 leu 16.00 leu
Promoția se încheie
-35%
14.16 leu 21.78 leu
Promoția se încheie
-35%
17.62 leu 27.10 leu
Promoția se încheie
17.62 leu 27.10 leu
Promoția se încheie
-35%
17.62 leu 27.10 leu
Promoția se încheie
-35%
18.78 leu 28.89 leu
Promoția se încheie