Kløverfrø

Velkommen til kategorien for Kløverfrø! I denne delen vil du oppdage en nøye utvalgt samling av de mest pålitelige og grundig testede kløverartene for forskjellige formål. Enten du ser etter vakkert blomstrende krimkløver og svensk kløver for en livlig blomstereng, eller hardfør engkløver og rikelig persisk kløver for fôrdyrking, har vi det du trenger. Vi tilbyr et variert utvalg av kløversorter, ideelle for både vår- og vinterdyrking, og tilpasset en rekke jordtyper - enten det er tørt, lavfruktbar eller rikt og fuktig jord. Bla gjennom vårt sortiment og nyt en problemfri handelsopplevelse med levering rett til døren!

Trenger du næringsrik fôr til ensilasje eller høy? Våre engkløverfrø er ditt beste alternativ. Vi har raske voksende varianter, spesielt valgt ut for høy avkastning i varierende klimaforhold. Noen av våre beste valg inkluderer Dajana, Krynia, Nike, Rozeta og mange flere! Men Kløverfrø-kategorien vår er ikke bare begrenset til slåtteområder; vi tilbyr også sorter som er ideelle for beite. For eksempel, prøv vår hvite kløversorter Grasslands Huia eller Romena. Hvorfor velge kløver? Som en belgfrukt beriker kløver det grønne fôret ditt med essensielle proteiner, vitaminer, mineraler og karbohydrater, samtidig som den forbedrer smaken. Sortene vi har på lager er perfekte for å gi det lille ekstra til dine egendefinerte beitegressblandinger!

Leter du etter noe mer spesialisert? Våre svenske kløverfrø trives i permanente, fuktige områder, noe som gjør dem til et utmerket valg for spesifikke forhold. For vekselbruk anbefaler vi persiske kløvervarianter som Gorby, Laser eller DS Magic – årlige varianter som er utrolig rikelige, og som tillater opptil fire avlinger i en sesong. Hvis du har en solrik og tørr flekk, bør du vurdere å så krimkløverfrø, kjent for sine slående, blodrøde blomster. De er allsidige, egnet for beite, enger og til og med prydgress. Dessuten, for birøktere og miljøentusiaster blant dere, gjør våre kløverfrø en verdifull tillegg til enhver pollinatorvennlig eng, og lover bier en rikelig kilde til høykvalitets nektar.

Hva skiller oss ut? Et bredt utvalg og konkurransedyktige priser venter deg i vår nettbaserte hagebutikk. I tillegg kan du tilpasse bestillingen din basert på dyrkingsområdet, slik at du får akkurat riktig mengde frø uten avfall. Så hvorfor vente? Bla, bestill, så, og forbered deg på å høste en rikelig avling av høykvalitets kløverfrø. Vi garanterer utmerket spiring og rikelige avlinger. Med detaljerte beskrivelser av hver variant, vil du ikke ha problemer med å finne den perfekte kløveren for dine behov.