Squash, Patisson frø

Oppdag et bredt utvalg av Squash, Patisson frø i vår nettbutikk. Disse sjarmerende squash-variantene skiller seg ut ikke bare med hensyn til forskjeller i størrelse og farge på fruktene, men også med deres ulike bruksområder i matlagingen. Hvorfor ikke prøve dem? Plant dem i hagen din og nyt et mangfold av næringsstoffer, inkludert vitaminer (slik som niacin eller vitamin PP), karoten, samt viktige mineraler som kalsium, fosfor og magnesium.

Ikke gå glipp av muligheten til å prøve vår heterotiske "Polo"-variant, som er bemerkelsesverdig motstandsdyktig mot meldugg. Denne varianten gir middels store til store, deilige frukter som er innhyllet i et delikat hvitt skall. I tillegg til "Polo" tilbyr vi også frø for "Okra" og "Toscana" Squash, Patisson frø-variantene. Disse kan alle enkelt syltes, konserveres eller legges til i friske salater. Dessuten egner de større fruktene fra "Polo"-varianten seg utmerket til å fylles og stekes.

Ikke nøl! Velg fra en av våre Squash, Patisson frø-varianter i dag og berik hagen din — og spisebordet ditt — med disse allsidige og næringsrike fruktene.