Rosmarinfrø

Rosemary frø (Rosmarinus officinalis) er en langsiktig investering: de vil vokse til sterke, fruktbare, aromatiske planter med høy dekorativ verdi. Rosmarin er ikke bare en prydbusk for en steinhage eller balkong, men først og fremst en svært verdifull krydder- og urteplante. I tillegg har den minimale krav, så du kan til og med dyrke den på kjøkkenvinduskarmen din!

Vanlig rosmarin er en busk med ganske kraftig vekst, en kompakt form og tett løvverk. De mørkegrønne bladene ligner korte, tykke nåler og avgir en behagelig, krydret duft. Tidlig om sommeren blomstrer planten, og dens delikate, lyse lilla blomster har enestående dekorative egenskaper. Unge skudd og blader kan høstes utenfor blomstringsesongen og brukes som krydder i kjøtt, sauser og supper, enten friske eller tørkede. Rosmarin har en intens smak og aroma, og på grunn av tilstedeværelsen av fordøyelsesstimulerende eteriske oljer, gjør det fete retter lettere å fordøye.

Med våre rosmarinfrø kan du dyrke denne verdifulle planten hvor som helst du ønsker: i en potte, på en balkong, på en solrik vinduskarm eller i en hage der den kan følge andre flerårige planter. I vår nettbaserte hagebutikk finner du frømateriale med bekreftede spirehastigheter. Den høyeste kvaliteten er garantert av våre leverandører, anerkjente produsenter som har vært aktive på det polske frømarkedet i årevis. Ikke vent, kjøp høykvalitets rosmarinfrø og dra nytte av rimelig hjemmelevering. Med oss blir urtedyrking alltid en suksess!