Setteløk

Vårløk venter på deg i vår nettbutikk i hagen i form av de beste, mest produktive kultivarene som garanterer rike avlinger av høy kvalitet. Vi selger sunne pærer med jevn størrelse og form som er perfekt forberedt for transport. Denne underkategorien omfatter hvite, gule og røde vårløkvarianter som vil produsere store, deilige løk fulle av vitaminer og andre næringsstoffer.

For det første tilbyr vi vårløk "Stuttgarter", verdsatt for uovertruffen produktivitet og lang lagringstid. Hvis du ønsker å dyrke rike avlinger av store, hvite løk, kan du kjøpe frøplanter av "Snowball" -løk som gleder seg med sin usedvanlig milde smak. De vakre, røde "Røde Karmen" -løkene blender med en søt-salte smak og utgjør perfekt salatdekorasjon. Visste du at du også kunne dyrke denne sorten fra vårløkpærer?

Som du ser er utvalget bredt - du finner alt du trenger i vår butikk for å nyte rike avlinger i hjemmet grønnsakshagen din. Vårløk garanterer tidlig, betydelig utbytte av løk og lar deg vokse rikelig gressløk hele sesongen. Vårløkpærer er tilgjengelige til rimelige priser og med en førsteklasses kvalitet og rask, jevn vekstgaranti på vårt online hagemarked.

Våre frøplanter og pærer blir levert av de velprøvde innenlandske leverandørene som lar deg handle med tilfredshetsgaranti hver gang. Vi tilbyr konkurransedyktige priser for et bredt utvalg av vårløkpærer, mens den raske hjemleveringen vil spare både penger og tid. Lær mer om produktene våre og begynn å utvikle din drømme grønnsakshage allerede i dag!

Det er ingen produkter i denne seksjonen