• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Lóhere vetőmagok

Üdvözlünk a Lóhere vetőmagok kategóriájában! Ebben a szakaszban fedezheted fel a legmegbízhatóbb és alaposan tesztelt lóheréfajtákat különböző alkalmazásokhoz. Legyen szó gyönyörűen virágzó bíborlóherről és svéd lóherről egy vibráló virágos rétre, vagy strapabíró réti lóherről és bőséges perzsa lóherről takarmánytermesztéshez, nálunk minden igényt kielégítünk. Kínálatunkban számos lóherefajta található, amelyek ideálisak tavaszi és téli termesztéshez is, és alkalmazkodnak a különböző talajtípusokhoz, legyen az száraz, alacsony termékenységű vagy gazdag és nedves. Böngéssz kínálatunkban, és élvezd a zökkenőmentes vásárlási élményt, házhozszállítással!

Szükséged van tápanyagban gazdag takarmányra, szilázshoz vagy szénához? Réti lóhere vetőmagjaink a legjobb választás. Gyors növekedésű fajtákat kínálunk, amelyeket kifejezetten magas hozamuk miatt válogattunk ki változó éghajlati viszonyok mellett. Legnépszerűbb választékaink közé tartozik a Dajana, Krynia, Nike, Rozeta és még sok más! De a Lóhere vetőmagok kategóriánk nem csak kaszáló területekre korlátozódik; legelőkre is kínálunk ideális fajtákat. Próbáld ki például a Fehér lóhere Grasslands Huia vagy Romena fajtáit. Miért válassz lóherét? Mint hüvelyes növény, a lóhere gazdagítja a zöld takarmányt alapvető fehérjékkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és szénhidrátokkal, miközben javítja az ízét. Készletünkben található fajták tökéletesek az egyéni igényeknek megfelelő legelőfű-keverékek kiegészítésére!

Keresel valami specializáltabbat? A svéd lóhere vetőmagjaink állandó, nedves területeken virulnak, így kiváló választás bizonyos körülmények között. Váltakozó művelésű mezőgazdasághoz javasoljuk a perzsa lóhere, például a Gorby, Laser vagy DS Magic fajtákat - ezek éves fajták, amelyek rendkívül bőtermőek és akár négy hozamot is lehetővé tesznek egy szezon alatt. Ha napos és száraz a terület, fontolja meg a bíborlóhere vetőmagok vetését, amelyek a feltűnő, vérvörös virágokról ismertek. Ezek sokoldalúak, alkalmasak legelőkre, rétekre és még díszfüves területekre is. Továbbá, a méhészek és az öko-rajongók számára lóhere vetőmagjaink értékes hozzájárulást jelentenek minden beporzóbarát réthez, ígérve a méheknek bőséges, magas minőségű nektárforrást.

Mi különböztet meg minket a többiektől? Széles választék és versenyképes árak várnak rád online kertészeti áruházunkban. Ráadásul testre szabhatod a rendelésed a termesztési terület alapján, így csak a megfelelő mennyiségű magot vásárolsz, anélkül, hogy pazarolnál. Szóval miért várnál? Böngéssz, rendelj, vess és készülj fel egy bőséges termésre a legmagasabb minőségű lóhere vetőmagokból. Kiváló csírázást és bőséges hozamokat garantálunk. Az egyes fajták részletes leírásainak köszönhetően könnyedén megtalálod az igényeidnek megfelelő tökéletes lóherét.