• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Zonnebloem zaden

Breng de zon in je tuin met zonnebloemen. Deze levendige planten verfraaien niet alleen de omgeving rond je huis, maar bieden ook tal van voordelen voor je keuken en gezondheid. Zonnebloemzaden zitten boordevol onverzadigde Omega-6-vetzuren, B-vitamines en essentiële mineralen. Bovendien wordt de voedzame zonnebloemolie uit deze zaden geëxtraheerd. Zonnebloemen zullen niet alleen je dieet verrijken, maar ook charme toevoegen aan je tuin, terwijl ze een scala aan nuttige insecten aantrekken.

Op zoek naar een leuk en educatief project voor je kinderen? We raden de "Happy Garden" serie van zonnebloemzaden aan. Deze planten zijn gemakkelijk te kweken en zouden geen uitdaging moeten vormen voor jou of je jonge tuiniers. Oogst de zaden van augustus tot september. Voor het beste resultaat raden we aan om de volledige bloemhoofden, of inflorescenties, te verwijderen.

We begrijpen dat kiemen een voedingsrijk tussendoortje zijn dat zeer gewaardeerd wordt door mensen die gezond eten belangrijk vinden. Om aan deze behoeften te voldoen, bieden we zonnebloemzaden aan die speciaal zijn geselecteerd voor eenvoudige thuisontkieming. Deze vormen een smakelijke en voedzame aanvulling op sandwiches en salades.