Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Сунцокрет

Користите сунцокрете да донесете сунце у свој врт. Ова биљка ће украсити околину вашег дома и обогатити многа јела. Семе сунцокрета је богат извор незасићених Омега-6 масних киселина, Б витамина и минерала. Сунцокретово уље, богато наведеним незасићеним масним киселинама и другим супстанцама, се производи од семена ове биљке. Сунцокрет ће обогатити вашу исхрану, украсити ваш врт и привући многе корисне инсекте. Сва семена доступна у нашој продавници су високог квалитета, јер долазе само од проверених произвођача. Она гарантује успешну култивацију, наравно под условом да се одрже одговарајући услови за узгој

Желите ли охрабрити ваше дијете да узгаја биљке? У ту сврху препоручујемо семе сунцокрета серије „Хаппи Гарден“. Ова биљка је прилично незахтјевна у култивацији и не би требала представљати никакве проблеме за вас, нити за ваше вољене малишане. Сјеме се може сакупљати од коловоза до рујна, али савјетујемо да се одсијече цијеле "главе" (цвасти).

Знамо да су клице укусни залогаји богати хранљивим састојцима, високо цијењени од свих људи који се брину за здраву храну. Жељели бисмо испунити њихова очекивања и тиме представити сјеменке сунцокрета које се лако могу узгајати до клице код куће за укусан и вриједан додатак сендвичима и салатама.