Biji bunga matahari

Gunakan bunga matahari untuk membawa matahari ke dalam taman anda. Tumbuhan ini akan menghiasi persekitaran rumah anda dan memperkayakan banyak hidangan. Biji bunga matahari adalah sumber kaya asam lemak Omega-6 yang tidak jenuh, vitamin B dan mineral. Minyak bunga matahari, yang kaya dengan asid lemak tidak tepu dan bahan-bahan lain, dibuat dari benih tumbuhan ini. Bunga matahari akan memperkayakan diet anda, menghiasi taman anda dan menarik banyak serangga berguna kepadanya. Semua benih yang terdapat di kedai kami adalah berkualiti tinggi, kerana mereka datang dari pengeluar yang terbukti sahaja. Ia menjamin penanaman yang berjaya, dengan syarat, dengan syarat bahawa keadaan pertumbuhan yang betul dapat dikekalkan

Adakah anda ingin menggalakkan anak anda menanam tumbuh-tumbuhan? Kami mengesyorkan biji bunga matahari dari siri "Happy Garden" untuk tujuan ini. Tumbuhan ini agak tidak menentu dalam penanaman dan tidak boleh menimbulkan sebarang masalah kepada anda, atau kepada orang-orang kecil yang anda sayangi. Benih boleh dituai dari Ogos hingga September, tetapi kami menasihati untuk memotong seluruh "kepala" (perbungaan).

Kami tahu bahawa pucuk adalah makanan ringan lazat yang kaya dengan nutrien, yang sangat dihargai oleh semua orang yang menjaga makanan yang sihat. Kami ingin memenuhi jangkaan mereka dan dengan ini membentangkan biji bunga matahari yang dengan mudah boleh ditanam di rumah untuk penambahan lazat dan berharga untuk sandwic dan salad.