• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Auringonkukka siemenet

Tuo aurinko puutarhaasi auringonkukilla. Nämä elinvoimaiset kasvit eivät ainoastaan kaunista kodin ympäristöä, vaan tarjoavat myös monia etuja keittiöösi ja terveydellesi. Auringonkukansiemenet ovat täynnä tyydyttymättömiä Omega-6-rasvahappoja, B-vitamiineja ja välttämättömiä kivennäisaineita. Lisäksi näistä siemenistä valmistetaan ravitsevaa auringonkukkaöljyä. Auringonkukat eivät ainoastaan rikasta ruokavaliotasi, vaan myös lisäävät viehätysvoimaa puutarhaasi ja houkuttelevat monia hyödyllisiä hyönteisiä.

Etsitkö hauskaa ja opettavaista projektia lapsillesi? Suosittelemme "Happy Garden" -sarjan auringonkukansiemeniä. Nämä kasvit ovat helppoja kasvattaa eivätkä pitäisi olla haasteellisia sinulle tai nuorille puutarhureillesi. Siemeniä voidaan korjata elokuusta syyskuuhun. Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme poistamaan koko kukkien päät eli kukinnot.

Ymmärrämme, että versot ovat ravinteikas välipala, jota arvostavat erityisesti ne, jotka pitävät terveellisestä ruokavaliosta. Täyttääksemme nämä tarpeet tarjoamme auringonkukansiemeniä, jotka on erityisesti valittu helppoon kotona tapahtuvaan itämiseen. Ne ovat herkullinen ja ravitseva lisä voileipiin ja salaatteihin.