• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Napraforgó vetőmag

Hozd a napsütést a kertedbe napraforgókkal! Ezek a vibráló növények nem csak otthonod környezetét szépítik meg, de számos előnnyel is szolgálnak az étkezésed és az egészséged számára. A napraforgó vetőmag tele van telítetlen Omega-6 zsírsavakkal, B-vitaminokkal és alapvető ásványi anyagokkal. Ráadásul, az ebből a magból készült tápláló napraforgóolaj számos előnnyel is jár. A napraforgók nemcsak fokozzák az étrendedet, hanem bájt adnak a kertednek is, miközben hasznos rovarokat vonzanak.

Keresel egy szórakoztató és oktató projektet a gyerekeknek? A "Happy Garden" sorozat napraforgó vetőmagjait ajánljuk erre a célra. Ezek a növények könnyen termeszthetők, és semmilyen kihívást nem jelentenek sem neked, sem a fiatal kertészeidnek. A magokat augusztustól szeptemberig lehet aratni. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy az egész virágfejeket (virágzatokat) távolítsa el.

Megértjük, hogy a csírák tápanyagban gazdag csemegék, és nagyra értékelik azok, akik az egészséges táplálkozást előnyben részesítik. Annak érdekében, hogy megfeleljünk ezeknek az igényeknek, különlegesen kiválasztott napraforgó vetőmagokat kínálunk, amelyek könnyen csíráztathatók otthon. Ezek finom és tápláló kiegészítői lehetnek szendvicseknek és salátáknak.