• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Napraforgó vetőmag

Használjon napraforgót, hogy napozzon a kertbe. Ez a növény az otthoni környezetet díszíti, és gazdagítja az ételeket. A napraforgómag a telítetlen Omega-6 zsírsavak, B-vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása. A fent említett telítetlen zsírsavakban és más anyagokban gazdag napraforgóolaj e növény magjából készül. A napraforgó gazdagítja diétáját, díszíti a kertjét, és sok hasznos rovarot vonz hozzá. A raktárunkban elérhető valamennyi mag kiváló minőségű, mivel csak a bevált gyártóktól származik. Biztosítja a sikeres termesztést, feltéve, hogy természetesen a megfelelő termesztési feltételek fennmaradnak

Szeretné ösztönözni gyermekét a növények termesztésére? Erre a célra a „Happy Garden” sorozat napraforgómagait ajánljuk. Ez a növény meglehetősen igénytelen a termesztés során, és nem okozhat problémát sem neked, sem a szeretett kisgyermekeinknek. A magokat augusztustól szeptemberig lehet betakarítani, de azt javasoljuk, hogy vágja le az egész „fejet” (virágzat).

Tudjuk, hogy a hajtások egy ízletes, tápanyagban gazdag snack, amelyet minden olyan ember értékel, akit az egészséges táplálkozás gondoskodik. Szeretnénk teljesíteni elvárásaikat, és ezáltal a napraforgómagokat, amelyek könnyen szaporíthatók, hogy otthonra keljenek, ízletes és értékes szendvicsek és saláták mellett.