• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Solros -frö

Använd solrosor för att ta in solen i din trädgård. Denna växt kommer att pryda omgivningen i ditt hem och berika många rätter. Solrosfrön är en rik källa till omättade Omega-6 fettsyror, B-vitaminer och mineraler. Solrosolja, rik på ovannämnda omättade fettsyror och andra ämnen, är gjord av frön från denna växt. Solros kommer att berika din kost, pryda din trädgård och locka till många användbara insekter. Alla frön som finns i vår butik är av hög kvalitet, eftersom de bara kommer från beprövade tillverkare. Det garanterar en framgångsrik odling, förutsatt att de rätta odlingsförhållandena bibehålls

Vill du uppmuntra ditt barn att växa växter? Vi rekommenderar solrosfrö från "Happy Garden" serien för detta ändamål. Denna växt är ganska ojämn i odling och borde inte uppvisa några problem för dig eller dina älskade små. Frö kan skördas från augusti till september, men vi rekommenderar att klippa av hela "huvuden" (blomställningar).

Vi vet att groddar är ett gott mellanmål rik på näringsämnen, högt värderade av alla människor som bryr sig om hälsosam mat. Vi vill gärna uppfylla sina förväntningar och presentera härmed solrosfrön som lätt kan odlas till groddar hemma för ett gott och värdefullt tillskott till smörgåsar och sallader.