• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Solrosfrön

För solsken till din trädgård med solrosor. Dessa livfulla växter gör inte bara området runt ditt hem vackrare, de erbjuder också en mängd fördelar för ditt kök och din hälsa. Solrosfrön är fyllda med omättade Omega-6 fettsyror, B-vitaminer och essentiella mineraler. Dessutom utvinns den näringsrika solrosoljan från just dessa frön. Solrosor kommer inte bara att förbättra din kost, de kommer också att tillföra charm till din trädgård, samtidigt som de attraherar en mängd fördelaktiga insekter.

Letar du efter ett roligt och pedagogiskt projekt för dina barn? Vi rekommenderar "Happy Garden"-serien av solrosfrön. Dessa växter är lätta att odla och bör inte utgöra några utmaningar för dig eller dina unga trädgårdsmästare. Skörda fröna från augusti till september. För bästa resultat föreslår vi att du tar bort hela blomhuvudena, eller blomställningarna.

Vi förstår att groddar är ett näringsrikt mellanmål som uppskattas högt av dem som prioriterar hälsosam mat. För att möta dessa behov erbjuder vi solrosfrön som särskilt valts ut för enkel hemodling av groddar. Dessa utgör ett smakrikt och näringsrikt tillskott till smörgåsar och sallader.